به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری غزه الان، وزارت بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین در راستای تنگتر کردن حلقه محاصره باریکه غزه تصمیم گرفت؛ واردات دارو، شیر خشک و تجهیزات پزشکی بیمارستان های غزه را قطع کند که این اقدام فاجعه آمیز خواهد بود.
محمود عباس (ابو مازن) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که پیشتر با کاهش حقوق کارمندان دولتی باریکه غزه و خودداری از پرداخت پول به شرکت صهیونیستی تامین کننده سوخت تنها نیروگاه برق غزه و قطع برق این منطقه به مدت 20 تا 22 ساعت در روز باعث ایجاد مشکلات زیادی در این منطقه شده بود؛ اینک تصمیم دارد با جلوگیری از واردات دارو، شیرخشک و تجهیزات پزشکی و بیمارستانی این منطقه را با بحران های بیشتری مواجه کند.
«جواد عواد» وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین با ادعای اینکه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از پرداخت مالیات دارو و تجهیزات پزشکی و بهداشتی به خزانه داری تشکیلات خودگردان خودداری می کند، تصمیم مذکور را اعلام کرد.
«منیر البرش» مدیر کل داروخانه وزارت بهداشت غزه در واکنش به این تصمیم اعلام کرد، این اقدام نتایج فاجعه باری خواهد داشت و بحران دارو روز به روز در باریکه غزه وخیم تر خواهد شد زیرا از سه ماه پیش دارویی وارد غزه نشده است؛ درحالی که پیشتر هر دو ماه یکبار واردات دارو به غزه صورت می گرفت.
ناظران، هدف از اقدامات اخیر محمود عباس ضد باریکه غزه را تحت فشار قرار دادن بیشتر غزه می دانند.
به گفته ناظران، تشکیلات خودگردان فلسطین در حال حاضر به اجرای خواسته های آمریکا فکر می کند و به نتایج کارهایش توجهی ندارد.
اخیراً «محمود عباس»، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین تهدید کرده بود که برای وادار کردن جنبش حماس به واگذاری کنترل باریکه غزه به دولت فلسطین، تدابیر بی سابقه ای را اتخاذ خواهد کرد.
باریکه غزه از سال 2007 تا کنون تحت محاصره همه جانبه رژیم صهیونیستی قرار دارد.
بیکاری در این منطقه به بیش از 40 درصد افزایش یافته و فقر و مشکلات معیشتی مردم نیز روند صعودی دارد. با این حال، تشکیلات خودگردان فلسطین با تصمیمات خود و پیگیری سیاست های تبعیض آمیز، بر شدت مشکلات مردم این باریکه میافزاید. 126/110
بیشتر بخوانید:
تصمیمات اقتصادی تشکیلات خودگردان فلسطین؛ تبعیض علیه غزه / تحلیل
افشاگری تحلیلگر اسرائیلی درباره همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی
جنبش حماس: تسلیم توطئه ها نخواهیم شد