به گزارش روز سهشنبه پایگاه العهد لبنان؛ «جمال الخضری» رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره باریکه غزه، اظهار کرد: ادامه محاصره باریکه غزه، حدود 50 میلیون دلار در ماه به طور مستقیم و غیر مستقیم به اقتصاد این منطقه خسارت وارد میکند. (سالانه حدود 600 میلیون دلار)
الخضری در گفت وگوی مطبوعاتی اعلام کرد: حدود 2 هزار و 500 کارگاه و مغازه به دلیل ادامه محاصره در باریکه غزه تعطیل شدهاند و این آمار و ارقام به ویژه در سال جاری روبه افزایش است.
به گفته رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره باریکه غزه، در برهه فعلی هر روز شاهد بسته شدن مغازهها، کارگاهها و کارخانهها در باریکه غزه هستیم و این مساله باعث افزایش نرخ بیکاری در میان کارگران و صنعتگران شده است.
الخضری بر ضرورت اجرای راه حلهای ریشهای برای برون رفت از این بحران، پایان فوری محاصره باریکه غزه از سوی اسرائیل، بازگشایی همه گذرگاههای تجاری و اجازه به واردات و صادرات و ارتباط میان باریکه غزه و کرانه باختری رود اردن از طریق ایجاد گذرگاهی امن تاکید کرد.
رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره باریکه غزه، تصریح کرد: پروژههای اقتصادی در باریکه غزه با هدف عبور از رکود اقتصادی باید در اولویت قرار گیرد. اجرای طرحهایی برای اشتغالزایی، تزریق پول به بازارهای محلی و به راه انداختن چرخ اقتصاد تاثیر مستقیمی بر زندگی ساکنان باریکه غزه خواهد داشت و نرخ بیکاری و فقر را کاهش خواهد داد.
به گفته رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره باریکه غزه، نرخ بیکاری در میان جوانان ساکن در باریکه غزه به 70 درصد رسیده است.
الخضری از نهادهای بینالمللی، کشورهای عربی و اسلامی هم خواست تا بودجهای فوقالعاده برای اشتغالزایی در باریکه غزه با هدف برون رفت از بحران انسانی این منطقه اختصاص دهند و اشتغالزایی در باریکه غزه را در اولویت برنامههای انسان دوستانه خود قرار دهند.
باریکه غزه از سال 2006 در محاصره کامل رژیم صهیونیستی قرار دارد و این محاصره ظالمانه مشکلات بسیاری را برای ساکنان منطقه ایجاد کرده است.
مترجم: محبوبه جعفری
141/120
بیشتر بخوانید:
هشدار عضو حماس درباره محاصره غزه
وضعیت بحرانی غزه؛ برآیند محاصره اسرائیل و تحریم آمریکا/ تحلیل
فراخوان تظاهرات دریایی در اعتراض به محاصره غزه