به گزارش ایران پرس به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، علاء یوسف، سخنگوی ریاست جمهوری مصر نیز گفت، این کشور از هیج کوششی برای دستیابی به یک راه حل عادلانه و دائمی در ارتباط با موضوع فلسطین دریغ نخواهد کرد.
علاء یوسف افزود، موضوع فلسطین مسأله ای محوری در خارورمیانه بوده و خواهد بود و دستیابی به یک راه حل نهایی، ایجاد امنیت را برای طرفین در پی خواهد داشت.
این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته با بیان اینکه راه حل کشورمستقل فلسطین، تنها راه برای پایان دادن به این نزاع نیست، تفاوت جدیدی را در سیاست آمریکا در قبال تحولات غرب آسیا نشان داد و گفت: از راه حل های جایگزین در صورتی که به سازش بینجامد، استقبال می کند.
مرزهای 1967، مشهور به «خط سبز»ی است که از آتشبس سال 1949، میان سرزمین های اشغالی با مصر، اردن، لبنان و سوریه کشیده شده است.
این مرزها محصول پیمان متارکه جنگ 1949 هستند. جنگی که همزمان با ایجاد رژیم صهیونیستی به وقوع پیوست. خط سبز به مدت 18 سال و تا سال 1967 و وقوع جنگ ژوئن محترم شمرده میشد.
به طوری که نوار غزه توسط مصر و کرانه باختری توسط اردن اداره میشدند. تا این که اسرائیل در جنگ شش روزه نوار غزه و شبه جزیره سینا را از مصر، کرانه باختری را از اردن و بلندیهای جولان را از سوریه اشغال کرد.113/110
بیشتر بخوانید:
تاکید «جنبش جهاد اسلامی فلسطین» بر ضرورت تقویت انتفاضه فلسطین
حزب الله لبنان: ایران پویایی را به مساله فلسطین بازگرداند
کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین و ضرورت توجه جهانیان به مسئله قدس شریف