دیوان بین المللی کیفری با تحقیق درباره جنایات ارتش و دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در این کشور موافقت کرد.

به گزارش ایران پرس، قضات دیوان بین المللی کیفری روز پنجشنبه اعلام کرد: این تحقیقات شامل جرایم در میانمار علیه اقلیت مسلمانان روهینگیا به ویژه اقدامات خشونت بار و اخراج آنها خواهد بود که می تواند جنایات ضد بشری به شمار آید.

در بیانیه قضات دیوان بین المللی کیفری آمده است، به دادستانی مجوز داده شد است تا درباره جرایم احتمالی در میانمار تحقیق کند.

از 25 اوت 2017 تاکنون در موج جدید حملات سرکوبگرانه و تجاوزکارانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین، غرب این کشور، بیش از شش هزار نفر کشته و هشت هزار نفر دیگر زخمی شده اند. بیش از یک میلیون نفر از مسلمانان روهینگیا نیز مجبور به فرار به بنگلادش شده اند.

همچنین حدود 500 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در استان راخین میانمار که هنوز خانه های خود را ترک نکرده اند، به دلیل حملات نیروهای ارتش و بودائیان افراطی، وضع معیشت بدی دارند و حتی به مواد غذایی کافی دسترسی ندارند. 

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.

سازمان ملل متحد اخیرا اعلام کرد، ارتش میانمار به دنبال «پاکسازی قومی» در این کشور است.

برخی سازمان های بین المللی و کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران به دلیل مانع تراشی دولت میانمار تنها توانسته اند برای آوارگان روهینگیایی در بنگلادش کمک های بشردوستانه ارسال کنند.116/118

بیشتر بخوانید:

گوترش خواستار بهبود وضعیت آوارگان روهینگیایی شد

گزارش سازمان ملل از ادامه شکنجه مسلمانان روهینگیا در میانمار