با گذشت دو سال از موشک باران پایگاه آمریکایی «عین الاسد»، در پی ترور سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» از سوی رژیم تروریست آمریکا، رسانه‌ها و مقام‌های این کشور همچنان سیاست ابتدایی «اطلاع‌رسانی قطره‌چکانی» را در پیش گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سوم ژانویه 2020 در حالیکه به دعوت رسمی مقامات عراق به این کشور سفر کرده بود، در حمله هوایی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی نزدیک فرودگاه بغداد، به همراه «ابومهدی المهندس» نایب‌ رئیس بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و هشت نفر از همرزمانش به شهادت رسید.

اولین گام در پی این اقدام رژیم تروریست آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعت 1:20 بامداد هشتم ژانویه ده‌ها موشک بالستیک به سوی پایگاه «عین‌ الاسد» آمریکا، در استان الانبار عراق شلیک کرد.

پایگاه نظامی عین‌الاسد که در زمان دیکتاتوری صدام حسین القادسیه نام داشت، دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است که در 108 کیلومتری غرب شهر رمادی واقع شده و در سال 2003 به اشغال نیروهای آمریکایی در آمد و تا سال 2011 در تصرف آنان بود.

در پایان سال 2014 و به قصد «مبارزه با داعش»، بار دیگر این پایگاه در اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت. ساعاتی پس از انتقام موشکی ایران، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری وقت آمریکا توئیت کرد: "از ایران موشک‌هایی به دو پایگاه نظامی واقع در عراق شلیک شده و ارزیابی تلفات و خسارات آن در جریان است."

اخبار ضد و نقیضی در مورد میزان خسارات و تلفات وارد شده به نظامیان آمریکایی مستقر در این پایگاه از همان ساعات نخست موشک‌باران منتشر شد.

شبکه خبری آمریکایی «سی ان ان» سه روز پس از موشک‌باران و در کادرهایی بسته نخستین تصاویر ویدیویی را پیامدهای حمله پایگاه عین‌الاسد منتشر کرد.

«آروا دامون» خبرنگار این شبکه با حضور در ویرانه‌های برجا مانده از آنچه زمانی یک پایگاه مجهز نیروهای آمریکا بود، فیلمی مستند از خرابی‌های ناشی از اصابت موشک‌های ایران را به تصویر کشید.

دامون در گزارش خود گفت: "تقریباً هیچ چیز از پایگاه باقی نمانده و خیلی عجیب است که در چنین ویرانه‌ای، به کسی آسیب نرسیده باشد."

در همان روزهای نخست پس حمله موشکی به عین الاسد، روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام نظامی که در پایگاه عین‌الاسد حضور داشت، نوشت: "در نتیجه این حملات، دست‌کم دو نظامی آمریکایی از پنجره یک برجک دیدبانی به بیرون پرتاب شده و ده‌ها نفر دیگر نیز از حال رفتند."

مقام‌های آمریکایی به تدریج و با سیاست «اطلاع‌رسانی قطره‌چکانی» تلاش کردند واقعیت‌های مکتوم این حملات را اندک‌اندک منتشر کنند.

‌«سی‌ ان‌ ان» چند روز بعد نیز در تارنمای خبری خود نوشت: "برخلاف اعلام قبلی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، چند نفر از کارکنان نظامی پایگاه عین‌الاسد در جریان حمله موشکی هشتم ژانویه ایران دچار جراحات ناشی از این حمله شدند."

این رسانه با یادآوری اینکه آمریکا در برآوردهای اولیه خود در پی این حملات موشکی، «اشتباه» کرده است، نوشت:‌ "صدمات وارد شده به نظامیان آمریکایی مستقر در این پایگاه جدی‌تر از برآوردهای اولیه پنتاگون است."

به نوشته «سی‌ ان‌ ان»، پنتاگون در ابتدا اعلام کرده بود که به دنبال شلیک 16 فروند موشک از سوی ایران، این حمله هیچ تلفاتی در پی نداشت، اما مقام‌های نظامی آمریکایی به این شبکه گفتند که 11 نیروی آمریکایی دچار جراحت شدند.

سرپوش گذاشتن بر واقعیت حمله به عین‌الاسد چندان دوام نداشت و تارنمای روزنامه «یو اس ای تودی» اخیراً نوشت گزارشی به دست آورده که نشان می‌دهد عملیات موشکی ایران و پیامدهای آن تا ماه گذشته تا حد زیادی از دید عموم مخفی نگه‌داشته شده است و حتی به فرماندهان اجازه داده نمی‌شد تا برای سربازان مجروح خود نشان قلب بنفش که برای احترام به سربازان زخمی در جنگ‌ها اعطا می‌شود، درخواست کنند.

117

بیشتر بخوانید:

فیلم سنتکام درباره حمله موشکی ایران به عین‌الاسد