رئیس پارلمان لبنان بر عدم پذیرش دیکته‌های خارجی و لزوم حل مشکلات پروازهای تهران-بیروت از طریق گفت‌وگو تأکید کرد و گفت: لبنان هرگز مستعمره اسرائیل نخواهد شد.

چرا مهم است:

اظهار نظر رئیس پارلمان لبن بیان‌گر تداوم تنش این کشور با رژیم صهیونیستی و تاکیدی بر حاکمیت لبنان است.

زمینه خبر:

اخیراً با فشار رژیم صهیونیستی به لبنان، دولت بیروت مانع فرود هواپیمای ایران در فرودگاه بیروت شد. همچنین منابع خبری اعلام کردند رژیم صهیونیستی قصد ندارد از برخی مناطق جنوب لبنان خارج شود.

او چه می‌گوید:

نبیه بری تأکید کرد که لبنان مستعمره اسرائیل نیست و هرگونه دیکته خارجی را نمی‌پذیرد.

به گفته رئیس پارلمان لبنان، مشکلات پروازهای تهران-بیروت باید از طریق گفت‌وگوهای مستقیم حل شود.

بری تصریح کرد اگر دشمن (رژیم صهیونیستی) به دخالت های خود ادامه دهد، چه کسی می تواند تضمین کند که بانک مرکزی لبنان نیز تهدید نشود، همانگونه که اکنون فرودگاه را تهدید می کند؟

نگاه عمیق‌تر:

حزب الله لبنان نیز روز یکشنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: از دولت می خواهیم که اقدامات جدی در راستای ممانعت از تجاوز دشمن صهیونیستی به حاکمیت ملی و دیکته های آن اتخاذ کند.

موضع‌گیری نبیه بری و حزب‌الله لبنان در برابر اسرائیل نشان‌دهنده عزم و اراده این کشور برای حفظ حاکمیت ملی و استقلال سیاسی است.

/114