به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، در این نشست پنج روزه به ریاست ایران که از روز دوشنبه در محل سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد در شهر رم آغاز شد، کشورهای منطقه به تبادل اطلاعات پرداخته و مشارکت خود را در اجرای استانداردهای مربوط به ایمنی و سلامت مواد غذایی گسترش میدهند.
هدف کمیته هماهنگی استانداردهای غذایی در خاور نزدیک که متشکل از 17 عضو است، ایجاد تسهیلات برای مبادلات بین المللی غذا و حفظ صحیح تولیدات و نگهداری غذا است.
«نیره پیروز بخت» رئیس سازمان استاندارد ایران به نمایندگی از جمهوری اسلامی که مسئولیت هماهنگی اقدامات مربوط به مقررات جهانی غذا در خاور نزدیک را برعهده دارد، در این نشست اظهار داشت: کودکس جایگاه شایستهای میان سازمانهای بینالمللی دارد و آگاهیهای جدید و ضروری درباره کیفیت و ایمنی مواد غذایی و حمایت از مصرفکنندگان را در سراسر جهان ایجاد کرده است.
محمد حسین شجاعی علی آبادی مشاور ارشد علمی سازمان ملی استاندارد ایران و هماهنگ کننده منطقه ای نیز اظهار داشت: کودکس در راستای تامین دو هدف، سلامت مصرف کننده و تجارت عادلانه فعالیت دارد و جمهوری اسلامی ایران نیز با همین رویکرد گام بر می دارد.
کارشناسان فائو عقیده دارند که جمهوری اسلامی ایران در دوره ریاست خود که مسئول هماهنگی کودکس خاور نزدیک است، گامهای بلندی را در تقویت همکاریهای منطقهای برداشته است.
در کودکس کارشناسان رشتههای مختلف غذایی از جمله مقامات کنترل غذا، متخصصان علمی و فنی غذا، نمایندگان انجمنهای مصرف کنندگان، تولید کنندگان، صنایع و بازرگانان شرکت میکنند.118/112
بیشتر بخوانید:
هشدار فائو درباره تشدید ناامنی غذایی در آفریقا/ تحلیل
فائو: یمن در آستانه قحطی گسترده قرار دارد/ ذخایر گندم یمن رو به پایان است
فائو: خشکسالی در شاخ آفريقا زندگی 17 ميليون نفر را تهديد مي کند
گزارش فائو درباره کاهش سطح تولید غذا در سوریه