اسقف کلیسای کانتربری بریتانیا به دست داشتن این کلیسا در به بردگی گرفتن سیاه پوستان در حد فاصل قرنهای هفدهم تا هجدهم اعتراف کرد.

به گزارش ایران پرس، «رورند جاستین ولبی» رئیس کمیسیون کلیسای بریتانیا و اسقف کلیسای کانتربری اعتراف کرد؛ مبلغان مذهبی مسیحیت در تجارت برده از آفریقا به دیگر کشورهای جهان دست داشته اند.

این مقام ارشد کلیسا همچنین افزود: "من عمیقا نگران ارتباط بین برده داری و مبلغان مذهبی کلیسا هستم. این موضوع سبب شد که مردان، زنان و کودکانی که خدا آن‌ها را آفریده است از آزادی خود محروم شوند. واقعیت این است که فعالیت‌های کلیسا در این رابطه مایه شرمساری است."

اسقف کلیسای کانتربری اعلام کرد که این کلیسا قصد دارد صد میلیون پوند را در9 سال آینده بین آسیب دیدگان از برده داری توزیع کند.

بریتانیا بیش از 200 کشتی با ظرفیت 50 هزار برده داشت و در تجارت و حمل‌ونقل دریایی برده‌ها گوی سبقت از همه استعمارگران ربوده بود.

بنا به اسناد آرشیو ملی بریتانیا بین سال‌های ۱۶۴۰ تا ۱۸۰۷ بیش از ۳ میلیون برده از آفریقا توسط انگلیسی‌ها جابه‌جا شدند که بخشی از آنان در این سفر دریایی طولانی جان باختند و حدود ۲.۷ میلیون برده در مقصد فروخته شدند.

/118

بیشتر بخوانید: 

بزرگترین باند برده‌داری مدرن در بریتانیا متلاشی شد

آغاز عصر دیگری از برده داری با فروش مهاجران آفریقایی

مجازات تعرض به مجسمه‌های نماد دوران برده‌داری در آمریکا