به گزارش خبرگزاری ایران پرس، جیمز الدر سخنگوی یونیسف در نشست خبری سازمان ملل متحد در ژنو گفت که با کمبود فزاینده غذا، آب و دارو در بحبوحه حملات مداوم رژیم اسرائیل و محدودیتهای شدید کمکهای بشردوستانه، وضعیت کودکان در غزه هر روزی که میگذرد «بدتر» میشود.
این نهاد امدادرسان بین المللی تاکید کرد که از زمان آغاز جنگ غزه در حدود یک سال پیش، بسیاری از کودکان غزه چندین بار آواره شدهاند.
سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل با اشاره به وضعیت وخیمی که خانوادهها در این منطقه با آن مواجه هستند، چرا که «۸۵ درصد نوار غزه» تحت نوعی دستور تخلیه و شرایط «غیرقابل زندگی» است، افزود: هر روز بر این کمبودها افزوده میشود.
الدر همچنین بر کاهش شدید ارسال کمکهای بشردوستانه، به ویژه در ماه اوت (مرداد/شهریور) تاکید کرد که شاهد «کمترین میزان کمک» به غزه از زمان آغاز درگیری بود.
وی خاطرنشان کرد که در روزهای اخیر هیچ کامیون تجاری اجازه ورود به غزه را نداشت و این وخامت اوضاع را بیش از پیش، تشدید کرد.
سخنگوی یونیسف هشدار جدی داد که اگر محدودیتهای اعمال شده بر کمکها برداشته نشود و بمبارانها متوقف نشود، وضعیت وخیم کنونی کودکان، بدتر خواهد شد.
جیمز الدر ادامه داد: هر چقدر هم که تصورش سخت باشد، فردا برای کودکان بدتر از امروز خواهد بود.
«صندوق نجات کودکان» نیز سرزمینهای اشغالی فلسطین را «مرگبارترین مکان در جهان برای کودکان» توصیف کرد.
رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.125