به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با محکومیت حمله اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه، آن را به مثابه حکم اعدام برای هزاران فلسطینی دانست و خواستار پایان این جنایات شد.
سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه حمله اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان»، آخرین مرکز بهداشتی فعال در شمال غزه را از بین برده، خاطرنشان کرد: «گزارش های اولیه نشان می دهد که برخی بخشهای مهم این بیمارستان به شدت دچار آتش سوزی شده و ویران شده است.»
ارتش اسرائیل بدون ارائه هیچ مدرکی مدعی شد که بیمارستان کمال عدوان پایگاه حماس بود.
شبکه الجزیره با اعلام آنکه ارتش اسرائیل اغلب نیروهای حماس را به عملیات در مراکز پزشکی متهم کرده، خاطرنشان کرد که این اتهامات همواره بدون ارائه مدرک و مستندات بوده است.
براساس گزارشها، بیمارستان کمال عدوان تا روز جمعه نزدیک به ۳۵۰ نفر شامل ۷۵ بیمار و ۱۸۰ کادر پزشکی را در خود جای داده بود.
مطابق اعلام سازمان جهانی بهداشت، پس از حمله اسرائیل، ۶۰ کارمند این بیمارستان و ۲۵ بیمار در وضعیت وخیمی قرار دارند.
/114
بیشتر بخوانید:
بقائی: تعرض به بیمارستان کمال عدوان بخشی از روند نسلکشی جاری در فلسطین اشغالی است
مدیر بیمارستان کمال عدوان غزه: وضعیت درمانی در داخل بیمارستان غیر قابل تحمل است
وضعیت فاجعهبار بیمارستان «کمالعدوان» با تداوم حملات اسرائیل
سیدرضی عمادی