اولین همایش مدیران کل مدیریت بحران استان های سراسر کشور با حضور «اسکندر مومنی» وزیر کشور برگزار و از نقشه راه سازمان مدیریت بحران رونمایی شد.

چرا مهم است:

مدیریت بحران یکی از الزامات اجتناب ناپذیر کلیه سازمان ها، ارگان ها، ادارات دولتی و خصوصی و در ابعاد بزرگتر شهرداری ها و سازمان های بزرگ کشورها می باشد. وقوع بحران و حوادث ناگوار همیشه و همه جا به خودی خود منجر به ایجاد شرایطی ناگوار و خارج از کنترل می شود، اما در صورت برخورداری از سیستم مدیریت بحران همیشه می توان از گسترش بیشتر ابعاد فاجعه و متحمل شدن خسارات و تلفات بیشتر جلوگیری کرد.

زمینه خبر:

«اسکندر مومنی» وزیر کشور روز دوشنبه در اولین همایش مدیران کل مدیریت بحران استان های سراسر کشور ضمن تبریک فرا رسیدن مبعث پیامبر اکرم(ص)، تاکید کرد: دو عامل مهم پیش بینی و پیش گیری، گام بزرگی در جلوگیری از وقوع بحران و کاهش آسیب هاست.

او با اشاره به نقش آموزش در کاهش صدمات و آسیب ها در هنگام وقوع بحران در کشور اظهار داشت: خیلی از مواقع یک آموزش کوچک میتواند جلوی بحران های بزرگ را گرفته و جان انسان ها را نجات دهد.

وزیر کشور خاطر نشان کرد: قبل از وقوع بحران باید برنامه ریزی بر پایی علم داشت.

«حسین ساجدی‌نیا» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در ادامه با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: پیشگیری کاهش مخاطرات در همه ابعاد، افزایش تاب آوری، بازسازی مراکز و بخش های آسیب دیده کشور، نظارت دقیق بر فعالیت دستگاه‌های ذی‌ربط، کمک به توسعه پایدار برای مدیریت بحران کشور ماموریت اصلی ما در سازمان و در کشور است.

ساجدی نیا با اشاره به سرعت تحولات در دنیای امروز تاکید کرد: ارتباطات بین‌المللی گسترده ای را با کشورها در راستای کاهش بحران آغاز کرده ایم.

نگاه عمیق تر:

مدیریت بحران در بسیاری شرایط اعم از وقوع بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و آتش سوزی گرفته تا وقوع بحران های سیاسی و اقتصادی از قبیل جنگ، قحطی و غیره می تواند به کنترل و مدیریت هر چه بهتر شرایط کمک کند.

همچنین مدیریت بحران در ابعاد کوچکتر نیز می تواند به بنگاه های کوچک و بزرگ اقتصادی کمک کند در مواجه با بحران های حرفه ای خود با تدبیر و تدبر این مدیران شرایط دشوار به وجود آمده را با حداقل خسارت و تلفات پشت سر گذاشته و بار دیگر روند کسب و کار خود را از سر گرفته و در مسیر موفقیت گام بردارند.

117