زلزله خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، پس لرزه هایی به دنبال داشته که استعفای "دیوید کامرون"، نخست وزیر این کشور به عنوان فردی که از ابقای بریتانیا در اتحادیه اروپا حمایت می کرد، یکی از نخستین پس لرزه های این زلزله است.

به گزارش ایران پرس به نقل از شبکه العالم، دیوید کامرون اعلام کرد، بریتانیا به رهبری جدید نیاز دارد که مذاکرات خروج از اتحادیه اروپا را هدایت کند. 

قضیه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که "حرکت به سوی آیندۀ نامعلوم" نامیده می شود، به 43 سال همکاری بریتانیا با اتحادیه اروپا پایان داد و اختلاف شدیدی میان مردم این کشور ایجاد کرد و نشان داد که سیاست مداران انگلیسی بر ملتی حکومت می کنند که با یکدیگر اختلاف زیادی دارند.
 
یک شهروند انگلیس گفت: تصمیم ما برای برگزاری همه پرسی یک تصمیم قاطعانه و جدی بوده است. به اعتقاد من انگلیس اکنون یک کشور قدرتمند جهانی است و لندن نیز پایتخت این جهان است. پیام همه پرسی ما برای جهان اتحاد و انسجام مردم انگلیس و کار گروهی آنها بوده است. ما امیدواریم که این تصمیم بتواند به بهبود آینده سیاسی انگلیس کمک کند.
شهروندی دیگر گفت: به اعتقاد من خروج از اتحادیه اروپا اقدام درستی بوده است چرا که ادامه این مسیر از سالها پیش اشتباه بوده و این موضوع به اقتصاد انگلیس سالها که ضربه وارد کرده است.

یک مقام انگلیسی ضمن ابراز نگرانی از تبعات نتیجه همه پرسی خروج از اتحادیه اروپا، گفت: خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تصمیم درستی نیست چرا که این موضوع باعث بی اعتمادی به بریتانیا و بروز بی ثباتی در این کشور خواهد شد.
وی افزود: تصمیم به خروج از اتحادیه اروپا همچنین آسیب هایی به بخش های اقتصادی و سیاسی بریتانیا وارد خواهد کرد و این کشور در بخش اقتصاد دچار بحران خواهد شد و چه بسا در این بحران غرق خواهیم شد.
 
اکنون این سؤال مهم مطرح است که بریتانیا پس از خروجش از اتحادیه اروپا با چه سرنوشتی مواجه خواهد شد؟
 
آیا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا باعث آغاز تغییر و تحولاتی در نظام حکومتی این کشور خواهد شد؟ و آیا در حالی که حزب ایرلندی "شین فین"، خواستار برگزاری همه پرسی "ایرلند واحد" است و وزیر اول اسکاتلند نیز برگزاری همه پرسی جدید "جدائی از بریتانیا" را بعید نمی داند، بریتانیا به چند کشور تجریه خواهد شد؟