پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حتی نشست بین المللی تغییرات آب و هوایی در مغرب را تحت تاثیر قرار داد.

نشست بین المللی تغییرات آب و هوایی در حالی روز جمعه در مغرب با موافقت شرکت کنندگان برای ادامه مقابله با تغییرات اقلیمی به پایان رسید که مواضع دونالد ترامپ در این باره نگرانی هایی را درباره احتمال به وجود امدن اختلاف درباره شیوه مقابله با تغییرات اقلیمی و همچنین کاهش یافتن شدید منابع مالی درنظرگرفته شده برای آن، به وجود اورده است.
رهبران دنیا، مذاکره کنندگان و فعالان محیط زیست در نشست شان در مغرب که دو هفته به طول انجامید به وضوح نگران عمل کردن ترامپ به وعده انتخاباتی اش درباره خارج کردن آمریکا از توافق جهانی مقابله با تغییرات اقلیمی بودند، توافقی که رسیدن به آن با طی کردن مسیری دشوار به ثمر رسید.
تحلیلگران می گویند که در صورت خارج شدن آمریکا از توافق جهانی مقابله با تغییرات اقلیمی، اجماع 196 کشور در این باره را به خطر خواهد انداخت و به کاهش میلیاردها دلار منابع مالی منجر خواهد شد که طبق برنامه باید به کشورهای درحال توسعه برای مقابله با تغییرات اقلیمی و مدیریت اثرات مخرب آن اختصاص می یافت.
آلدن مییر Alden Meyer از ناظران برجسته محیط زیست گفت: مهمترین اثر خروج احتمالی آمریکا از توافق جهانی مقابله با تغییرات اقلیمی قطع شدن منابع مالی خواهد بود که دولت آمریکا بر ادامه آن تاکید داشت.
سوال اصلی این است که آیا آمریکا به وعده کمک مالی 3 میلیارد دلاری اوباما به  'صندوق اقلیم سبز' (جی سی اف) GCF سازمان ملل که 5 / 2 میلیارد دلار آن هنوز تامین نشده است، عمل خواهد کرد یا خیر؟
بیش از 2 هزار نماینده از نهادهای بین المللی و منطقه ای نظیر سازمان ملل، سازمان اتحادیه آفریقا، بانک آفریقایی توسعه و کمیسیون اتحادیه آفریقا در نشست مغرب حضور داشتند.
چین و آمریکا، مهمترین تولیدکننده گازهای گلخانه ای و آلوده کننده هوا هستند.
سازمان ملل از تمامی کشورهای عضو خواسته است به تصمیمات مهم مقابله با گرم شدن زمین و تغییرات آب و هوایی عمل کرده و به طور جدی و قاطعانه به کاهش تولید گازهای گلخانه ای بیاندیشند.
کاهش تولید گازهای گلخانه ای به معنی استفاده کمتر از انرژی های فسیلی است.