جایزه مصطفی

اصفهان-ایران پرس:  مراسم اهدای جوایز به برندگان پنجمین دوره جایزه مصطفی(ص) در باغ موزه چهلستون اصفهان برگزار شد.

جایزه مصطفی(ص) جایزه‌ای که اولین‌بار در سال 1391 با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و در قالب بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) پی‌ریزی شد و توانست به صورت جایزه دوسالانه جای خود را در میان پژوهشگران و دانشمندان جهان اسلام باز کند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مهدی صفاری‌نیا، مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) در آیین اختتامیه پنجمین دوره بین‌المللی جایزه مصطفی(ص)  گفت: حضور شما در این مراسم احترام به علم و عالم و عالم کامل رسول برگزیده اسلام است، اهمیت دادن به کسانی است که برای سلامت، رفاه بشریت تلاش می‌کنند و دغدغه دارند فرزندان ما مسیر علم واقعی را بپیمایند.

وی افزود: از حامیانی که ما در برگزاری این دوره همراهی کرده و مردمی‌ترین جایزه علمی جهان را با صاحب نامش سربلند کردند متشکریم و امید است همه ما خادم‌المصطفی (ص) باشیم.

مهدی صفاری‌نیا اظهار داشت: ظرفیت  بنیاد مصطفی(ص) متعلق به همه مراکز علمی جهان اسلام است و افراد می‌توانند به نسبت علاقه خود از آن استفاده کنند. امید است جایزه مصطفی الگویی برای جهانیان شود که چگونه علم ظرفیت خود را برای پیشرفت در اختیار دیگران می‌گذارد.

 

جایزه مصطفی (ص) قدمی مؤثر در پیشبرد دانش‌های بشری

 

علی‌اکبر صالحی، معاون پژوهشی و قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم گفت: امروز گرد هم آمدیم تا از دستاوردهای علمی تجلیل کنیم که این مناسبت قدمی مؤثر در پیشبرد دانش‌های بشری است.

وی با بیان اینکه علم سنگ بنای پیشرفت است، تصریح کرد: دانشمندان، پژوهشگران و مبتکران زندگی خود را به پیشبرد مرزهای دانش اختصاص دادند و افتخار می‌کنیم امروز میزبان تعدادی از آن‌ها هستیم.

 

علم و بزرگی دو ویژگی مسلمانان

 

️ روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: همه دنیا شهادت می دهد که کلام رسول و در آیات قران گفته شده است که هیچ چیزی بالاتر از علم وجود ندارد. دنیای غرب به علم دو چیز اضافه کرد یک، برای انتشار آن را به زبان ساده توسعه دادند، و دوم علم را برای عمل و کاربرد مورد توجه قرار دادند.

وی افزود: علم در دوران گذشته به صورت فردی توسعه پیدا می‌کرد، ولی امروز عمومی تر شده است.علم و بزرگی در مسلمانان وجود دارد.️️

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ایران، عربستان، ترکیه، مالزی، ترکیه و اندونزی هفت کشور برتر در میان سی کشور برتر علمی دنیا هستند. امیدوارم در آینده نزدیک این جایزه تبدیل به یک پلتفرم جهانی برای نجات انسان ها و توسعه علم شود.

دو برگزیده اول پرفسور امید فرخزاد و احمد حسن جوایز خود را دریافت کردند.

شایان ذکر است که امید فرخزاد دانشمند برجسته کشورمان که مقیم آمریکا و جزء برندگان این دوره می‌باشد، هدیه خود را تقدیم بنیاد مصطفی (ص) کرد تا آن را در دوره های بعد به جوانان ایرانی اهدا کنند.

116