به گزارش ایران پرس، «جاوید فیصل» روز دوشنبه اعلام کرد، دولت کابل اگرچه در آینده نزدیک به اقدام عملی دولت اسلامآباد علیه تروریسم امیدی ندارد اما به مذاکره با دولت پاکستان ادامه خواهد داد.
جاوید فیصل افزود: پاکستان برای اقدامات عملی علیه تروریسم در خاک این کشور به زمان بیشتری نیاز دارد.
هیات دیپلماتیک افغانستان که روز جمعه به سرپرستی «حکمت خلیل کرزی» معاون وزیر امور خارجه این کشور وارد اسلام آباد شده بود، روز شنبه به مذاکرات بدون پیشرفت خود با نمایندگان دولت پاکستان پایان داد.
وزارت خارجه افغانستان در پایان مذاکرات روزشنبه با مقام های پاکستان، اعلام کرد که این مذاکرات هیچ پیشرفتی در خصوص مبارزه با تروریسم، کاهش خشونت و افزایش صلح و آشتی در افغانستان نداشته است.
تنش های لفظی پاکستان و افغانستان در هفته های گذشته افزایش یافته و دولت کابل، اسلام آباد را به دست داشتن در حملات تروریستی اخیر در کابل(پایتخت افغانستان) متهم کرد که این اتهام ها از سوی مقامات پاکستانی تکذیب شد.
134/110
بیشتر بخوانید:
جنگ لفظی پاکستان و افغانستان و متهم شدن پاکستان از سوی دولت کابل به دخالت در این کشور
عضو مجلس ملی افغانستان: مشکل افغانستان با دولت پاکستان است نه ملت آن
پایان مذاکرات بدون پیشرفت افغانستان و پاکستان
ورود هیات دیپلماتیک افغانستان به پاکستان