نظامیان خارجی در درگیری با نیروهای پلیس افغان دو نفر از آنان را در استان قندهار افغانستان کشتند.

به گزارش ایران پرس، یک سخنگوی نیروهای پلیس در جنوب افغانستان اعلام کرد، این درگیری نزدیک فرودگاه قندهار زمانی روی داد که نظامیان خارجی قصد داشتند وارد پایگاه نیروهای پلیس شوند.

دفتر مطبوعاتی نیروهای ناتو در افغانستان نیز ضمن تایید وقوع این درگیری ادعا کرد، نیروهای پلیس قصد داشتند به سوی نظامیان خارجی تیراندازی کنند سپس درگیری میان آنها روی داد.

دو هفته پیش نیز براثر بمباران نظامیان آمریکایی در شهرستان «گرشک» استان هلمند 12 افسر و نیروی پلیس افغان کشته شده بودند.

 بازگشت نظامیان اشغالگر آمریکایی به استان «وردک» افغانستان

نظامیان اشغالگر آمریکایی که اوایل ۲۰۱۳ استان وردک افغانستان را ترک کرده بودند بار دیگر به پایگاهی در این استان بازگشتند.

مقام‌های امنیتی در استان وردک (Wardak)  روز شنبه به شمار نظامیان ویژه آمریکایی در استان وردک اشاره نکردند، اما یک منبع محلی  گفت ،دستکم 45  نظامی آمریکایی در  پایگاهی در این استان مستقر شده‌اند.

نظامیان آمریکایی اوایل 2013  پایگاه خود را در شهرستان «نرخ» در استان وردک در اعتراضات مردمی ترک کرده بودند  .

در حال حاضر حدود 10 هزار نیروی نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند و واشنگتن درصدد افزایش این نیروها است.

حضور نظامی آمریکا از سال 2001 درافغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم، تاکنون هیچ دستاوردی جز کشتار هزاران غیر نظامی افغان و تخریب زیر ساخت های این کشور نداشته و ناامنی روز به روز درافغانستان افزایش می یابد.

حمله طالبان به چند منطقه تحت کنترل داعش در مرکز افغانستان

مقامات محلی در ولایت «غور» اعلام کردند که طالبان با حمله به چند منطقه تحت کنترل داعش، با افراد وابسته به این گروه درگیر شدند.

درگیری مجدد بین اعضای طالبان و افراد وابسته به داعش از دو طرف چندین کشته و زخمی برجا گذاشته است.

«اقبال نظامی» سخنگوی پلیس ولایت غور گفت که این درگیری در شهرستان «چارسده» این ولایت روی داد.

وی افزود، این درگیری پس از حمله طالبان به چند منطقه تحت نفوذ داعش آغاز شد.

پیش از این نیز، «غلام مصطفی محسنی» فرمانده پلیس ولایت غور در مرکز افغانستان گفته بود، تلاش‌ افراد وابسته به داعش برای ایجاد پایگاه و جذب نیروهای جدید سبب شده تا طالبان با این گروه تروریستی درگیر شود.

خبر دیگر از افغانستان اینکه ،فرماندهی پلیس استان لوگر اعلام کرد، براثر درگیری میان نیروهای افغان و افراد طالبان در حومه شهر «پل علم» مرکز استان لوگر، پنج عضو یک خانواده ازجمله دو دختر بچه و دو پسر بچه جان خود را از دست دادند.

این افراد زمانی کشته شدند که طالبان در جریان درگیری با نیروهای امنیتی افغان ، یک خانه را هدف تیراندازی قرار دادند.در این حمله به یک مسجد نیز که نزدیک محل درگیری قرار داشت خسارت وارد شد.

گروه طالبان اخیرا حملات خود را در مناطق مختلف افغانستان تشدید کرده است.

گسترش ناامنی ها در شهرهای مختلف افغانستان از سوی گروه طالبان و سقوط برخی شهرها و روستاها در این کشور موجب نگرانی شدید مردم این کشور شده است.116/112

بیشتر بخوانید:

افغانستان به نیروی خارجی نیازی ندارد/تحلیل

مخالفت نمایندگان مجلس سنای افغانستان با افزایش نظامیان خارجی/تحلیل

همکاری مستشاری نظامی خارجی با گروه طالبان در افغانستان/ تحلیل