به گزارش روز جمعه ایران پرس به نقل از ایرنا، این کمیته شش عضو دارد که ایران، روسیه و ترکیه از جمله اعضای آن هستند و ریاست آن را «محمد بشاری» از مغرب برعهده گرفت.
پروفسور «بنیامین پوپوف» مدیر مرکز مشارکت تمدن های دانشگاه روابط بین الملل مسکو وابسته به وزارت خارجه روسیه و هماهنگ کننده این نشست بین المللی، هدف از تاسیس این کمیته را ایجاد اتحاد رسانه ای علیه افراط گرایی و تروریسم خواند.
لزوم همکاری رسانه ای برای مبارزه با تروریسم
پوپوف، سفیر پیشین روسیه در سازمان همکاری اسلامی درباره نشست مسکو که روز پنج شنبه برگزار شد، اظهار کرد: تاسیس کمیته مشترک مبارزه رسانه ای با افراط گرایی و تروریسم به مبارزه منسجم تر با این پدیده در رسانه ها و هماهنگی بین کشورهای شرکت کننده کمک می کند.
وی ادامه داد: همان طور که ایران، روسیه و ترکیه در سوریه با یکدیگر همکاری می کنند، باید در عرصه رسانه ای و به ویژه در مساله مبارزه با تروریسم نیز تعامل داشته باشند.
«لبیر کورگانف» مفتی مسکو نیز در این نشست با رد خشونت گرایی در اسلام و تاکید این دین آسمانی بر عطوفت و رحمت گفت: جهاد جعلی باید متوقف شود.
«آنا بلیکووا» رئیس اداره امور بین المللی شبکه خبری راشاتودی روسیه هم در این نشست اظهار کرد: در رسانه ها و شبکه های اجتماعی اصطلاحات نادرست به کاربرده می شود که اگر این اشتباهات اصلاح شود، سهم بزرگی در مبارزه با افراط گرایی خواهد داشت.
در نشست بین المللی «خبرنگاران مسلمان علیه افراط گرایی»، نمایندگان رسانه ها و نیز برخی شخصیت های اجتماعی از کشورهای مختلف از جمله ایران، روسیه، ترکیه، ازبکستان، آلبانی، عربستان ، الجزایر، بنگلادش، بحرین، مصر، اندونزی، قطر، کویت، لبنان، مغرب، امارات، سودان و تاجیکستان شرکت کردند.115/112
بیشتر بخوانید:
دومین نشست وزیران دفاع ایران، روسیه و سوریه در مسکو
آغاز ششمين اجلاس امنيت بين الملل در مسکو
مذاکرات وزیر دفاع ایران در حاشیه اجلاس امنيت بين الملل در مسکو