در پی پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، بسیاری از رسانههای صهیونیستی با بازتاب دادن این رویداد نسبت به آن واکنش نشان دادند و در مجموع بر مفاهیمی همچون «احتمال بهبود مناسبات ایران با جهان غرب»، «احیای توافق هستهای» و «پیروزی یک نامزد میانهرو و اصلاحطلب» تأکید کردند.
به عنوان مثال، روزنامه «هاآرتص» در این باره نوشت: پزشکیان اولین اصلاحطلبی است که پس از سال 2005 به قدرت میرسد و انتظار میرود پزشکیان سیاست خارجی عملگرایانه در قبال غرب در پیش بگیرد و توافق هستهای را احیا کند. واضح است که صهیونیست ها و محافل رسانه ای وابسته به آنها که همواره سیاست فشار حداکثری و منزوی کردن ایران را دنبال کرده اند امیدوار بودند که با توجه به برخی مشکلات اقتصادی در ایران، مردم از انتخابات استقبال نکنند و از این طریق شرایط برای افزایش فشارها، تخریب روابط خارجی وهمچنین مجبور کردن دولت ایران به تغییر سیاست های منطقه ای و بین المللی فراهم شود.
برای تحقق این اهداف، صهیونیست ها و عناصر وابسته به آنها حتی تلاش کردند با کمک تولید محتوا در فضای مجازی به نام طرفداری از یک کاندیدا، کاندیداهای دیگر را تحریک کنند؛ بسیاری از دو قطبیسازیها و تلاش برای انشقاق و اختلافات و به صحنهکشاندن طرفداران کاندیداها به کف خیابان و ایجاد درگیری نیز جزو توطئه های همین دشمنان بود. این در حالی است که هم تلاش دشمنان برای تحریم انتخابات به شکست انجامید و هم مواضع رئیس جمهور منتخب ایران نشان داد که سیاست های کلان و راهبردی ایران نه فقط تغییر نخواهد کرد بلکه با قدرتی بیشتر ادامه خواهد یافت.
در همین ارتباط، «مسعود پزشکیان» در پیامی خطاب به دبیرکل حزب الله لبنان نوشت: جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است؛ حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری دامظله العالی داشته و با قدرت تداوم خواهد داشت. بدیهی است سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هر گونه سلطه جویی و سلطه پذیری، حفظ استقلال همه جانبه و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطه گر و روابط صلح آمیز متقابل با دول غیر محارب استوار است.
در همین راستا، جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی با پیگیری سیاست همسایگی، حمایت از محور مقاومت، چندجانبهگرایی، پیوستن به سازوکارهای بینالمللی همچون بریکس و شانگهای در جایگاه مناسب و موثری قرار دارد و انتظار می رود از سوی نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز با جدیت دنبال شود. به همین دلیل است که صهیونیست ها و حامیان غربی آنها به ویژه دولت آمریکا از نتایج انتخابات اخیر ایران دچار یاس و ناامیدی شده اند چرا که نتایج این انتخابات، شکستی دیگر برای آنها در زمینه تحریم انتخابات و همچنین تغییرمواضع ایران از جمله درباره حمایت از مقاومت، محسوب می شود.
نویسنده: عقیقی
بیشتر بخوانید:
پیامهای انتخابات ریاست جمهوری ایران برای کشورهای منطقه
مشارکت بیش از 30 میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری
بازتاب گسترده دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در رسانههای خارجی