ایران پرس- سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» نائب‌رئیس بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) به همراه شماری از یارانشان بامداد جمعه 3 ژانویه در حمله هوایی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی نزدیک فرودگاه بغداد عراق، به شهادت رسیدند.

این اقدام تروریستی و پیامدهای آن مسئله ای است که دولت آمریکا باید پاسخگوی آن باشد. 

«حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران، عصر شنبه در تماس تلفنی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه، با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران آغازگر هیچ تنشی درمنطقه نبوده است، گفت: اگر ایران در مقابل جنایت آمریکا سکوت کند، واشنگتن این جنایت را در دیگر کشورهای منطقه انجام خواهد داد.

رئیس جمهوری ایران همچنین در دیدار «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر در تهران گفت: همه‌ کشورهای منطقه با صدای واحد، باید  تروریسم دولتی را محکوم کنند.

نگاه به گذشته نشان می دهد که این نخستین بار نیست که آمریکا مرتکب جنایت و تروریسم دولتی می شود.

درژوییه 1988 (12 تیرماه 1367) آمریکا در جنایتی هولناک هواپیمای مسافربری ایرباس ایران را سرنگون کرد تا به اهداف پلید خود در منطقه برسد. این هواپیما که از مبدأ بندرعباس به مقصد دبی، در حال عبور از آسمان خلیج فارس بود با شلیک دو موشک کروز از ناو هواپیمابر "یو.اس.اس.جک وینسنس" هدف قرار گرفت و تمامی  290 سرنشین هواپیما جان باختند.

دولت آمریکا بلافاصله پس ازاین جنایت با ادعاهای کذب حمله به هواپیمای مسافربری را اقدامی درچارچوب دفاع ازخود عنوان کرد. دروغ های آمریکا اما سرانجام افشا شد.

«سازمان هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی» (ایکائو) در دسامبر سال 1988 در گزارشی اعلام کرد که ناو «وینسنس» هنگام شلیک موشک با نقض قوانین بین‌المللی کاملاً داخل آبهای ایران بوده است. 

مجله آمریکایی «وایس» هم با فاش کردن اسنادی در 22 جولای 2014 نوشت: "این اسناد نشان داد «رونالد ریگان» رئیس جمهور وقت آمریکا و «مارگارت تاچر» نخست وزیر انگلیس طی نامه‌نگاری با یکدیگر خواسته‌اند مسئولیت حمله به هواپیمای مسافر بری، به هر طریق ممکن، متوجه ایران شود."

آنها در این نامه‌ها تأکید می‌کنند: "اظهارات و بیانیه‌های رسمی باید به گونه‌ای باشد که نشان دهد آمریکا برای دفاع از خود اقدام به سرنگونی این هواپیما کرده است."

امروز هم «دونالد ترامپ» در توجیه صدور دستور مستقیم ترور یک شخصیت عالیرتبه نظامی ایران در کشورعراق، به همان دروغ ها و بهانه های همیشگی متوسل شده و سعی دارد این اقدام تروریستی و نقض حاکمیت ملی عراق را درقالب سناریو اقدام پیشگرانه از جنگ در منطقه توجیه کند.

اما این جنایات تا کجا و تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ آیا جنایات بدون مکافات، آمریکا را گستاخ تر و متجاوزتر نکرده است؟

جمهوری اسلامی ایران نمی تواند چشمان خود را بر آنچه که اتفاق می افتاد ببندد. یقینا انتقام این اقدام تروریستی از آمریکا گرفته خواهد شد و انتقام سختی خواهد بود.

نکته دیگر این است که همه کشورهای منطقه باید به این باور برسند تا زمانی که آمریکا در منطقه حضور دارد، کشورهای منطقه روی آرامش را نخواهند دید.

سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در همین خصوص  تاکید کرد: ترور سردار سلیمانی نقطه آغازی بر پایان حضور آمریکا در منطقه است و جبهه مقاومت مصمم‌تر از گذشته علاوه بر آرمان‌های قبلی، انتقام‌گیری از خون‌های به ناحق ریخته فرماندهان شهید خود را دنبال می‌کند.

ایران برای حفظ امنیت منطقه تمام قد ایستاده است و شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی که نقش بی‌بدیلی در مبارزه با تروریست‌ها در منطقه داشت نمادی ازایستادگی و عزم راسخ ایران درادامه این راه پر افتخار است. از اینرو برخلاف آنچه برخی کوته نظران می پندارند؛ راه  سردار شهید با قدرت ادامه خواهد یافت و در این مهم لحظه ای وقفه و یا تردید ایجاد نخواهد شد.

چنانکه چند ساعت پس ازشهادت سردار پرافتخار حاج قاسم سلیمانی، امر خطیر فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا به سردار سرتیپ «اسماعیل قاآنی» که در شمار برجسته‌ترین فرماندهان سپاه در دفاع مقدس بوده و در طول سالیان متمادی در نیروی قدس در کنار سردار شهید در منطقه خدمت کرده است، سپرده شد.

در این حکم انتصاب تصریح شده است: "برنامه‌ی آن نیرو، عیناً همان برنامه‌ی دوران فرماندهی شهید سلیمانی است."

نویسنده: جمشید امین زاده

118/116

بیشتر بخوانید:

ظریف: مردم سربلند عراق پاسخ "پمپئو" دلقک و گستاخ را دادند 

سرلشکر سلامی: ترور سردار سلیمانی نقطه آغازی بر پایان حضور آمریکا در منطقه است