ایران پرس به نقل از گزارش روز شنبه پرس تی وی اعلام کرد گروه تروریستی داعش صد و نود غیر نظامی را که تلاش می کردند از شهر موصل در استان نینوا عراق خارج شوند، قتل عام کرده است.
در همین حال ارتش آمریکا دیروز (شنبه) مسئولیت حمله های هوایی به غرب موصل را که درآن ده ها غیرنظامی عراقی کشته و شمار زیادی زخمی شدند، بر عهده گرفت.
مقامات عراقی روز شنبه اعلام کردند در حملات هوایی روزهای گذشته جنگنده های ارتش آمریکا به غرب موصل، ده ها غیرنظامی عراقی کشته شدند.
"نوفال حمادی "استاندار نینوا نیز گفت بیش از 130 غیرنظامی عراقی در حملات هوایی ارتش آمریکا به موصل جان باختند.
عملیات آزادسازی موصل در استان نینوا در شمال عراق از اشغال داعش از 17 اکتبر سال 2016 با فرمان "حیدر العبادی" نخست وزیر عراق آغاز شد.
نیروهای عراقی، شرق موصل را از اشغال داعش آزاد کردند.
عملیات آزادسازی غرب شهر موصل از اشغال داعش نیز از 19 فوریه 2017 آغاز شده است و نیروهای عراقی تاکنون مناطق وسیعی از غرب این شهر را از اشغال تروریستها آزاد کرده اند. 131
ادامه تلاش ارتش عراق برای بازپس گیری کامل موصل از داعش+ ویدئو
خروج بیش از 200 هزار عراقی از مناطق غربی موصل