سازمان ملل متحد روز جمعه در گزارشی اوضاع باریکه غزه را فاجعه‌بار توصیف کرد.

رژیم صهیونیستی از سال 2006 پس از پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در انتخابات پارلمانی، باریکه غزه را تحت محاصره خود درآورده است و از ورود کالاهای اساسی از جمله سوخت، غذا،  دارو و مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، دفتر هماهنگی کمک‌های بشر دوستانه سازمان ملل متحد «اوچا» (OCHA) در اراضی اشغالی فلسطین، روز جمعه در یک گزارش خاطرنشان کرد، محاصره باریکه غزه باعث افزایش نرخ فقر و بیکاری به بالاترین حد آن، نابودی اقتصاد فلسطینیان و اتکای 50 درصد آن‌ها به کمک‌های بین‌المللی شده است.

اوچا در گزارش خود همچنین آورده است که محاصره باریکه غزه تاکنون باعث شهادت صدها نفر از ساکنان این باریکه شده است.

"اوچا" در این گزارش بر ضرورت رفع محاصره باریکه غزه مطابق با قطعنامه شماره 1860 شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکید کرده است.

بر اساس اعلام دفتر هماهنگی کمک‌های بشر دوستانه سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطین، وضعیت باریکه غزه پس از گذشت 16 سال محاصره زمینی، دریایی و هوایی این منطقه، فاجعه‌بار شده است.

سازمان ملل پیشتر نیز با بیان اینکه باریکه غزه با فاجعه انسانی روبرو است، اعلام کرده بود این منطقه دیگر جای زندگی نیست.

محاصره چندین ساله باریکه غزه از سوی رژیم صهیونیستی، باعث کمبود مواد غذایی و افزایش تعداد گرسنگان در این منطقه شده است تا حدی که سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد "فائو" در گزارش های خود از این امر ابراز نگرانی کرده است.

"برنامه جهانی غذا" نیز تاکنون بارها اعلام کرده است، گرسنگی و فقر به دلیل سیاست های رژیم صهیونیستی جان هزاران فلسطینی در غزه و کرانه باختری را تهدید می کند.

120