سازمان عفو بین الملل جمعه شب در بیانیه ای با ابراز نگرانی از احتمال اجرای قریب الوقوع حکم اعدام 2 فعال سیاسی بحرینی، از پادشاه این کشور خواست فورا اجرای این حکم را متوقف کند.

به گزارش ایران پرس، سازمان عفو بین الملل در این بیانیه خاطرنشان کرد، "علی العرب" و "احمد الملالی"  2 فعال سیاسی بحرینی در محاکمه ای ظالمانه و با استناد به اعترافات اجباری به اعدام محکوم شده‌اند.

بر اساس اعلام سازمان عفو بین الملل این 2 فعال سیاسی بحرینی احتمالا طی 24 ساعت آینده جان خود را از دست خواهند داد.

عفو بین الملل اخیرا نیز اعلام کرده بود، سرکوب آزادی بیان در بحرین همچنان به صورت گسترده ادامه دارد.

دادگاه‌های رژیم آل خلیفه همواره انقلابیون بحرینی را به اتهام‌های واهی به سلب تابعیت، اعدام و یا زندان‌های طولانی مدت محکوم می کنند.

سازمان‌های بین‌المللی تاکنون بارها به رژیم آل خلیفه درخصوص تشدید سرکوب فعالان سیاسی و اجتماعی هشدار داده‌اند.

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است.

مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند اما رژیم آل خلیفه با کمک نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده‌اند، اعتراض‌های مردمی در این کشور را سرکوب می‌کند.

بحرین به عنوان کوچکترین کشور غرب آسیا بنا بر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است.

117

سلب تابعیت صدها بحرینی فقط در نیمه نخست سال 2019

تداوم بازداشت مخالفان بحرینی از سوی نظامیان رژیم آل خلیفه

تایید سلب تابعیت 46 بحرینی از سوی رژیم آل‌خلیفه