به گزارش خبرگزاری ایران پرس، استقلال، باشگاهی با هواداران چند میلیونی ایران، این روزها بار دیگر شاهد آشفتگی مدیریتی است، آشفتگیای که هواداران آبی آنرا مستقیماً متوجه وزارت ورزش میدانند چرا که این وزارتخانه مالک این باشگاه پرسابقه است که دو قهرمانی در آسیا دارد. استقلال تنها در یک سال گذشته پنج مدیرعامل و سه سرمربی عوض کرد. فتحی، خلیلزاده، فتحالله زاده، سعادتمند و مددی پنج مدیرعامل و استراماچونی، مجیدی و نامجومطلق سه سرمربی استقلال در یک سال گذشته بودند، در حالی که تجربه ثابت کرد لازمه اصلی و پایهای پیشرفت و حرکت رو به جلو، داشتن ثبات مدیریتی است.
احمد سعادتمند، مدیر عامل سابق که با سفر بیموقع به ایتالیا پیش از دربی تهران در نیمه نهایی جام حذفی، دور جدید حاشیههای استقلال را رقم زده بود، هفته گذشته رسماً از سمت خود برکنار شد. برکناری سعادتمند از سوی هیئت مدیره استقلال در شرایطی انجام شد که این باشگاه هنوز سرمربی ندارد، پنجره نقل و انتقالاتی آن به علت بدهی بسته است و مطالبات شیخ دیاباته، بهترین گلزن استقلال و آقای گل لیگ گذشته و همچنین هرویه میلیچ نیز پرداخت نشده و این بازیکنان نیز تهدید به فسخ یکجانبه قرارداد خود کردهاند.
این وضعیت، اما مربوط به حال حاضر استقلال نیست. استقلال از 3 سال پیش تاکنون شاهد چنین وضعیت نابسامانی است. بازیکنان بزرگی در فصل نقل و انتقالات به دلیل بیکفایتی مدیران از این تیم جدا شدند، بازیکنانی نظیر مامه تیام سنگالی، سرور جباروف ازبکستانی، اللهیار صیاد منش جوان و پرانگیزه، سید مجید حسینی، مدافع جوانی که به ترکیه رفت و اکنون از باشگاههای اروپایی مشتری دارد.
تنها در سال گذشته، استقلال فصل نقل و انتقالات کم حاشیهای را پشت سر گذاشت، اما در حالی که پس از مدتها در دو هفته پایانی نیم فصل اول با هدایت آندره استراماچونی ایتالیایی به صدر جدول رفت، ناگهان حواشی بیشمار و بیپایان آبیها آغاز شد. استراماچونی به دلیل ناتوانی مدیران وقت استقلال در پرداخت حقوق وی از ایران خارج شد و تجمعات چند هزار نفری هواداران آبی نیز نتوانست این مربی محبوب ایتالیایی را به نیمکت استقلال برگرداند چرا که با توییتهای استراماچونی مشخص شد اساساً ارادهای برای تامین مطالبات هواداران استقلال وجود نداشت.
فرهاد مجیدی در حالی پس از استراماچونی هدایت استقلال را بر عهده گرفت که شیوع کرونا سبب شد سکوهای آزادی از تماشاگر خالی باشد. نتایج ضعیف ابتدای نیم فصل دوم استقلال به نوعی با نتایج خوب آخر فصل، کسب رتبه دوم و شکست پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی تا حدودی طرفداران استقلال را آرام کرد. شکست در جام حذفی که در اثر اختلاف سعادتمند و مجیدی و حاشیههای بیرون زمین رقم خورد، جذب بازیکنان جدید بدون اینکه مشخص باشد لیست این بازیکنان را کدام مربی داده است، اعزام تیم به لیگ قهرمانان آسیا بدون بازیکنان جدید و حذف از آسیا در مرحله یک هشتم و نهایتاً نیز تحولات چند روز اخیر، سبب بروز خشم و عصبانیت آبیها از وزارت ورزش و تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی شد.
استقلالیها که وزارت ورزش را عامل حواشی سالهای اخیر این تیم میدانند، در تجمع امروز خود شعار حیا کن رها کن علیه مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش سر داده و وی را به تبعیض رنگی بین آبیها و قرمزهای پایتخت متهم کردند. احسان قاضیزاده هاشمی، نماینده مجلس یازدهم در تجمع امروز هواداران استقلال حاضر شد و اعلام کرد مجلس صدای اعتراض استقلالیها را شنید و پرونده استقلال را به صورت ویژه بررسی میکند. با این حال، ممکن است تصمیمات مدیریتی برای استقلال زمانی گرفته شود که دو بازیکن خارجی تاثیرگذار این تیم یعنی دیاباته و میلیچ قرارداد خود را فسخ کرده باشند، در حالی که جذب بازیکن خارجی نیز مانند سرمربی خارجی ممنوع است.
تردیدی وجود ندارد دستهای پنهان در تحولات استقلال جولان میدهند و حال و روز ناخوش این روزهای این باشگاه بزرگ ایران صرفاً ناشی از خطا و اشتباه نیست. نکته مهم اینکه در هیئت مدیره استقلال حتی یک پیشکسوت این تیم که آشنایی با فوتبال داشته باشد نیز حضور ندارد. هوادار آبی نیز این موضوع را درک کرده است، اما باید دید این دستهای پنهان که رسانههای پرتعدادی نیز در اختیار دارند، اجازه میدهند مجلس شورای اسلامی گامی برای آشفتگی استقلال بردارد یا خیر؟ //114
بیشتر بخوانید:
تکرار سناریوی هرج و مرج در استقلال در فصل نقل و انتقالات
احمد سعادتمند دقایقی پیش رسما از مدیرعاملی استقلال برکنار شد