ایران پرس: کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، رئیس شورای حقوق بشر، روسای شورا، کمیسیون و پارلمان اروپا از مصونیت اعطایی از سوی کشورهای غربی به گروهک جنایتکار و تروریستی منافقین انتقاد کرد.

کاظم غریب‌آبادی با اشاره به جنایات بی شمار گروهک منافقین علیه مردم ایران، عراق وسوریه  نوشت: این نهاد تروریستی با چنین کارنامه سیاهی، از همان ابتدا در برخی کشورهای اروپایی تشکیلات اداری داشته و عوامل آن علیرغم درخواست های بی شمار و مستند جمهوری اسلامی، بدون هیچ محدودیت و پیگرد قضائی، آزادانه در کشورهای اروپایی تردد نموده و برخی از این کشورها تبدیل به مکانی امن برای آنان شده اند.

با توجه به مصونیت اعطایی از سوی کشورهای غربی به این گروهک و پهن نمودن فرش قرمز برای حضور در جلسات و نشست های دولت و پارلمان و حتی حمایت مادی و معنوی از آنان، در کمال تأسف مدتی است شاهد آن هستیم که سران این نهاد جانی و خطرناک، چهره حقوق بشری به خود گرفته و خود را حامی حقوق بشر معرفی می نمایند.

یکی از موارد رویکرد دوگانه غرب به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم تعاملی است که آنها درچهار دهه گذشته با گروهک تروریستی منافقین داشته‌اند.این کشورها در عین حال که شاهد اقدامات تروریستی منافقین بودند، به‌خلاف قوانین داخلی خودشان به آنان پناهندگی دادند و مقر اصلی این گروهک در فرانسه تحت حفاظت پلیس قرار گرفت.

گروهک تروریستی منافقین از آزادی عملی که در غرب به ویژه در اروپا ازآن برخوردار هست، کاملا سوء استفاده می کند. در حالی که نام آن‌ در فهرست گروه‌های تروریستی بود، برای آن مجوز تجمع و میتینگ در بسیاری از کشورهای اروپایی صادر می‌شد و با آنکه بارها غربیه از  روابط مرموز و فرقه‌گونه و نقض حقوق بشر در روابط درون‌سازمانی منافقین پرده برمی‌داشتند، هیچ تلاشی برای نجات افرادی که دربند این گروهک گرفتار شده‌اند نکردند.

هم چنین منافقین که همواره به عنوان پیاده نظام رژیم بعث عراق بوده و جنایات زیادی در حق مردم عراق مرتکب شده اند، بلافاصله پس از اشغال عراق تحت حمایت نظامیان آمریکایی قرار گرفتند. البته عناصر منافقین از سال 2011 نیز به همکاری با گروه های تروریستی در سوریه پرداختند. به رغم سوابق جنایات منافقین، واشنگتن ترتیب انتقال شمار زیادی از افراد این گروهک به کشورآلبانی را داد.

هدف آمریکا از انتقال عناصر گروهک منافقین به کشوری دیگر استفاده ازآنها در راستای اهداف خود به ویژه مطرح کردن این گروهک به عنوان اپوزیسیون مطرح و قابل اعتنا و استفاده از اعضای آن برای اهدافی مانند جاسوسی و اقدامات تروریستی علیه ایران است. البته آمریکا و اتحادیه اروپا گروهک منافقین را از لیست گروههای تروریستی خارج کرده اند.

برخی مقامات آمریکایی مانند جان بولتون مشارو امنیت ملی آمریکا در دوره ترامپ مقادی زیادی پول از منافقین برای حمایت از این گروهک تروریستی دریافت کرده است. «جوان استوکر» دبیرنشریه «دیفنس پست» که سال‌هاست بر فعالیت‌های گروهک منافقین متمرکز است می گوید: بر اساس برآورد او، جان بولتون تاکنون بیش از 180 هزار دلار از این گروهک پول دریافت کرده و در ازای آن، برای آن‌ها تبلیغ کرده است.

با این حال گروهک تروریستی منافقین از ضعف های اساسی رنج می برد. نخست اینکه این گروهک با توجه به جنایات بزرگی که در حق ملت ایران مرتکب شده ، سابقه مزدوری برای رژیم بعث عراق و نیزجاسوسی برای دستگاههای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و غربی ،از هیچ جایگاه و مشروعیتی نزد ایرانیان برخوردار نیست.

مساله دیگر اینکه بسیاری از عناصر این گروهک در حال گذر از میانسالی بوده وبه تدریج تبدیل به افرادی سالخورده شده اند که نه تنها کارآیی ندارند، بلکه فاقد هر گونه ارزش عملیاتی هستند.میزان جذب نیروی این گروهک نیز اندک بوده و لذا اکنون بیش از هر زمان دیگری صرفا اقدام به اقدامات نمایشی می کند.

از سوی دیگر به رغم استقرار منافقین در آلبانی، با روشنگری رسانه ها و انتشار مطالب انتقادی علیه این گروهک در آلبانی، مردم این کشور هر چه بیشتر با سوابق جنایتکارانه آن آشنا شده و اعتراضات درباره ادامه حضور منافقین در آلبانی افزایش یافته است.در مجموع باید گفت گروهک منافقین، گروهکی ورشکسته است که اروپا و آمریکا برای اجرای سیاست های ضد ایرانی خود  که بارها ناکارآمدی آن ثابت شده به آن امید بسته و با اعطای مصونیت به این گروهک در حال استفاده ابزاری از آن هستند.

نویسنده: سيدرضا مير طاهر

116