به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، «محمد راستاد» معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران در حاشیه سومین مانور ملی و منطقهای جست وجو، نجات دریایی و مقابله با آلودگیهای نفتی دریای خزر گفت، این مانور با استفاده از 14 فروند شناور و تجهیزات پیشرفته مقابله با آلودگی، دو بالگرد و با حضور 150 نفر از نیروهای عملیاتی بنادر و دریانوردی گیلان برگزار شد.
راستاد افزود، ارزیابی آمادگی تجهیزات دریایی و هوایی در منطقه، سنجش میزان توانایی و مهارت پرسنل در اجرای عملیات و کشف نقاط قوت و ضعف از دیگر اهداف برگزاری مانور در بندر انزلی بود.
مانور جست و جو، نجات و مقابله با آلودگی های نفتی دریای خزر یکی از چهار پروتکل کنوانسیون تهران است که نخستین بار در سال 2009 و دومین بار در سال 2015 اجرا شد.
نشست چهار روزه منطقهای کنوانسیون تهران، با هدف آمادگی، واکنش و همکاری منطقهای در مقابله با آلودگی نفتی و با شعار «خزر پاک و ایمن در گرو تعامل منطقهای» روز یکشنبه در بندر انزلی آغاز شد.
کنوانسیون حفاظت از محیط زیست دریای خزر (کنوانسیون تهران) با هدف مقابله با آلودگی دریای خزر در سال 2003 با حضور کشورهای حاشیه خزر (ایران، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، روسیه و ترکمنستان) شکل گرفت.116/111
بیشتر بخوانید:
روحانی: دریای خزر بستر ارتباطی مهم با کشورهای همسایه است
رایزنی ایران و روسیه درباره رژیم حقوقی دریای خزر
نشست گروه کاری تدوین رژیم حقوقی دریای خزر/ فوتوکلیپ