«بالاکریشنان راجاگوپال» در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: "انتقال اجباری جمعیت غزه خصوصا با توجه به تعداد بالای کودکان، نسلکشی است.»وی هشدار داد: «مقامات کنگو یا سایر کشورها در صورت موافقت با هر گونه انتقال جمعیت، شریک جرم این نسلکشی خواهند بود."
موضع گیری سازمان ملل وهشداردرباره کوچ اجباری ساکنان غزه پس از انتشار برخی گزارش ها درباره اینکه مقامات اسرائیلی مذاکرات محرمانهای را با کشور آفریقایی کنگو و چندین کشور دیگر برای پذیرش احتمالی ساکنان غزه انجام دادهاند، مطرح شد.
رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی در 15 مهر - 7 اکتبر حملات بی سابقه هوایی وزمینی را به نوار غزه صورت داده که منجر به کشتار گسترده مردم مظلوم غزه و نابودی زیر ساخت ها و منازل فلسطینی ها شده است. در بین بیش از ۲۲ هزار نفری که در این سه ماه در نوار غزه به شهادت رسیدهاند، هشت هزار کودک وجود دارند.
ضمن اینکه تهاجم این رژیم موجب آوارگی اهالی غزه شده است. آژانس امدادرسانی و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی (آنروا) وابسته به سازمان ملل پیشتر اعلام کرد: یک میلیون و ۷۰۰ هزار فلسطینی از شمال و مرکز نوار غزه آواره شده و در خانهها و اردوگاه های جنوب این منطقه که خود اساسا از تراکم بالای جمعیتی برخوردار است، اسکان داده شدهاند.
رژیم صهیونیستی وعده داده بود که در عملیات نظامی کنونی خود، مساله حماس و سایر گروههای مقاومت فلسطینی در نوار غزه را یکسره کرده و در عین حال برای همیشه مساله تهدیدات ادعایی از جانب غزه را حل خواهد کرد.
اکنون با گذشت نزدیک به سه ماه از جنگ غزه، اسرائیل به رغم اشغال بخشی هایی از غزه اما هیچ موفقیتی در نابودی گروههای مقاومت نداشته و رزمندگان فلسطینی توانسته اند ضربات مرگباری به نیروهای رژیم صهیونیستی و قوای زرهی آنها وارد کنند.
در زمینه به اصطلاح حل و فصل نهایی مساله غزه نیز در واقع مقامات رژیم صهیونیستی به خصوص «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر در کنار وزرای بسیار افراطی کابینه اش یعنی وزیر امنیت داخلی و وزیر دارایی خواهان اخراج فلسطینی ها از غزه هستند. نتانیاهو در جریان نشست اخیر حزب لیکود گفته که تلاشها برای یافتن کشورهایی که ساکنان غزه را به عنوان پناهجو بپذیرند، در حال انجام است.
«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز روز دوشنبه با اشاره به حملات همهجانبه این رژیم به نوار غزه گفت: این فرصتی برای تمرکز بر پروژه کوچاندن فلسطینیان و ترغیب ساکنان غزه برای مهاجرت به دیگر کشورهاست.
«بزالل اسموتریچ» وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی هم روز یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که اسرائیل باید ساکنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترک این باریکه ترغیب کند.
انتقاد متحدان غربی اسرائیل از طرح رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی ها از نوار غزه
نکته مهم اینکه ساکنان غزه که چندین دهه است در مقابل اشغالگری اسرائیل و حملات مکرر آن به این منطقه که از پرتراکم ترین نقاط شهری جهان محسوب می شود مقاومت کرده اند حاضر نخواهند شد تا به هیچ قیمت و تحت هر شرایطی وطن خود را ترک نمایند.
لذا این طرح تل آویو برای کوچاندن اهالی غزه از هم اکنون محکوم به شکست است. مساله مهم اینکه نه فقط سازمان ملل بلکه حتی شرکا و متحدان غربی اسرائیل نیز زبان به انتقاد از طرح رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی ها از نوار غزه گشوده اند.
وزارت امور خارجه فرانسه روز چهارشنبه طی بیانیهای اظهارات دو وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: "اظهارات اسموتریچ و بن گویر که طی آن خواستار کوچاندن ساکنان غزه شدند را محکوم میکنیم. اسرائیل حق تصمیم گیری درباره محل زندگی فلسطینیان در سرزمین خودشان را ندارد."
حتی آمریکا به عنوان متحد بی قید و شرط اسرائیل نیز با توجه به ناعادلانه و ظالمانه بودن تصمیم رژیم صهیونیستی در باره اخراج اهالی غزه ناچار به موضع گیری در این زمینه و توجیه آن شده است.
«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: "ایالات متحده اظهارات اخیر وزرای اسرائیلی بزالل اسموتریچ و ایتمار بن گویر را درباره اسکان مجدد فلسطینیان در خارج از غزه رد میکند. این لفاظی، تحریکآمیز و غیرمسؤولانه است."
البته میلر مدعی شده که نتانیاهو بارها به واشنگتن گفته که چنین اظهاراتی منعکسکننده سیاست تل آویو نیست. با این حال رویکرد نتانیاهو هم راستا با وزرای فوق افراطی کابینه او بوده و وی نیز همانند آنها خواهان اخراج همه فلسطینی های غزه است.
نویسنده: سيدرضا ميرطاهر
117
بیشتر بخوانید:
واکنش حماس به اظهارات مقامهای رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن فلسطینیان از غزه
کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان شهداءالاقصی غزه