به گزارش ایران پرس، دادستان عمومی بحرین امروز پنج شنبه اعلام کرد، دو نفر در فرودگاه بحرین به همراه مبالغ زیادی پول دستگیر شده اند که این مبالغ را از «عبدالله بن خالد ال ثانی» یکی از وزیران سابق دولت قطر با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات بحرین دریافت کرده بودند.
دادستان عمومی بحرین ادعا کرد، پس از کسب مجوز قضایی و شنود تماس تلفنی متهمین معلوم شد که وزیر سابق قطری این پول را با هدف راهیابی برخی افراد به مجلس برای اعمال فشار بر منامه از طریق سازمان های رسمی کشور از جمله مجلس ،به متهمین پرداخت کرده است .
بحرین که در سیاستهای خود دنباله رو عربستان سعودی است، از 5 ژوئن 2017 به همراه عربستان ، امارات و مصر همه روابط خود را با قطر قطع کرد و مرزهای زمینی ، دریایی و هوایی با این کشور را بست.
انتخابات پارلمانی و شهرداری بحرین 24 نوامبر در 40 مرکز انتخاباتی در چهار استان این کشور برگزار می شود.
با وجود تهدیدهای رژیم آل خلیفه مبنی بر مجازات افرادی که انتخابات مجلس و شهرداری را تحریم کنند « حسین الدیهی» معاون دبیرکل جمعیت «الوفاق» به عنوان بزرگ ترین گروه مخالف سیاست های رژیم آل خلیفه در بحرین ، تحریم انتخابات پارلمانی و شورای شهر این کشور را اعلام کرد و از مردم خواست این انتخابات را تحریم کنند.
بحرین از 14 فوریه 2011 صحنه قیام مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی کشورشان هستند. 118/112
بیشتر بخوانید:
رژیم آل خلیفه هفت شهروند بحرینی را به حبس و سلب تابعیت محکوم کرد
تحریم انتخابات پارلمانی، واکنش بحرینیها به اقدامات نمایشی آل خلیفه/ تحلیل و ویدئو
بحرینیها حمله نظامیان آلخلیفه به مراسم عاشورایی را محکوم کردند