ایران پرس: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه 22 بهمن (11 فوریه) به قطعنامه کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین واکنش نشان داد.

امیرعبداللهیان در توئیتر در این باره نوشت: «قطعنامه بی ارزش کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین، بار دیگر اثبات کرد که آنها به دنبال استفاده ابزاری از تروریسم و سناریوی داعش برای ویرانی ایران هستند، همان روشی که در به کارگیری ابزاری داعش طی سال‌های اخیر به ویرانی سوریه و عراق انجامید.»

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز۲۱ بهمن (10 فوریه) در توئیتر با اشاره به حمایت تعدادی از اعضای کنگره آمریکا از گروهک تروریستی منافقین نوشت: «حمایت ۱۶۵ تن از اعضای کنگره آمریکا از منافقین، یک بار دیگر پیوند عمیق نظام آمریکا با تروریسم را به جهانیان نشان داد. البته‌ عجیب نیست! رژیمی که به تأسیس و استفاده ابزاری از داعش مبادرت کرد، در تداوم حمایت و استفاده ابزاری و سیاسی از قاتلان ۱۷ هزار شهروند ایرانی احساس شرم نمی‌کند!»

شماری از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه در قطعنامه‌ای با ادعای فراحزبی، با تکرار اتهامات خود درباره اغتشاشات در ایران، از گروهک تروریستی منافقین و سرکرده آن به بهانه پشتیبانی از آینده ایران حمایت کردند. این قطعنامه توسط «تام مک کلینتاک» نماینده جمهوری خواه معرفی شده و ۱۶۵ نماینده  ازهر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات از آن حمایت کردند. قطعنامه مذکور جمهوری اسلامی ایران را به «نقض حقوق بشر» متهم کرده و از آنچه طرح «مریم رجوی» (سرکرده منافقین )برای آینده ایران خوانده شده حمایت کرده است.

در پی بروز برخی اغتشاشات در ایران، آمریکا به عنوان سرکرده بلوک غرب به حمایت از این آشوب ها پرداخته و ضمن محکوم کردن برخورد با آشوبگران، تحریم های متعددی را علیه مقامات و نهادهای مختلف ایرانی اعمال کرده است. واشنگتن در حالی مدعی حمایت از مردم ایران است که نگاهی به رویکرد و عملکرد آن در قبال ایران در چند دهه اخیر نشانه های کاملی از دشمنی و خصومت عمیق آمریکا در قبال ملت ایران را نشان می دهد.

ایران بیش از 40 سال است که تحت تحریم های یکجانبه ایالات متحده قرار دارد. اعمال تحریم های ضد ایرانی در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا پس از خروج از برجام و راه اندازی کارزار فشار حداکثری ابعاد جدید و بی سابقه ای پیدا کرد که تاثیرات خسارت باری بر مردم ایران که مدعی حمایت از آنها هستند داشته است. دولت بایدن نیز هم چنان همین رویکرد را در قبال ملت ایران دنبال می کند.

واشنگتن تلاش کرد تا از اغتشاشات اخیر در ایران به مثابه فرصتی برای مداخله در امور داخلی ایران و نیز تحریک هر چه بیشتر آشوب ها استفاده نمایند. ضمن اینکه گروهک تروریستی منافقین نیز تلاشی بی فرجام برای بهره برداری از این مساله درراستای اهداف ضد ایرانی خود صورت داد. مریم رجوی سرکرده این گروهک جزو اولین کسانی بود که با صدور بیانیه ای به حمایت از آشوب های خیابانی در ایران پرداخته و تلاش کرد تا به نحوی آن را به حمایت از منافقین ارتباط دهد.

آمریکا نیز در راستای استفاده ابزاری از منافقین به حمایت از آنها پرداخته است. پس از اشغال عراق از سوی آمریکا، با وجود سوابق جنایات گروهک تروریستی منافقین، واشنگتن ترتیب انتقال شمار زیادی از افراد این گروهک به کشورآلبانی را داد. هدف  ایالات متحده از انتقال عناصر این گروهک به کشوری دیگر استفاده ازآنها در راستای اهداف خود به ویژه مطرح کردن آن به عنوان اپوزیسیون مطرح و قابل اعتنا و استفاده از اعضای آن برای اهدافی مانند جاسوسی و اقدامات تروریستی علیه ایران بوده است. البته آمریکا و اتحادیه اروپا گروهک منافقین را از لیست گروههای تروریستی خارج کرده اند.

اکنون با تصویب قطعنامه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا، واشنگتن گام دیگری در مسیر ضدیت با مردم ایران با حمایت آشکار از گروهک تروریستی منافقین که پرونده جنایات آنها با ترور 17 هزار ایرانی کاملا آشکار است برداشته و خصومت آشکار خود با مردم ایران را نشان داده است. ضمن اینکه این مساله یک بار دیگر  ادعای دروغ آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم  را نشان می دهد. 

نویسنده: سید رضا میرطاهر

116

بیشتر بخوانید:

واکنش امیرعبداللهیان به قطعنامه کنگره آمریکا در حمایت از گروهک تروریستی منافقین

بازداشت عناصر اصلی شبکه‌ تأمین مالی منافقین در کشور

ارتباط «حامد اسماعیلیون» با گروهک تروریستی منافقین 

کارنامه منافقین؛ انتقام در سوئد با سناریوی ساختگی