ایران پرس- طرح نمایندگان مجلس سنای ایرلند برای تحریم کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی، سبب شد، وزارت خارجه این رژیم، سفیر ایرلند را احضار کند.

سنای ایرلند سه شنبه شب پیش نویس طرحی را تهیه کرد که بر اساس آن واردات، خرید کالا و بهره مندی از خدمات با مبدا سرزمین های اشغالی تحریم می شود.

سفیرایرلند در تل آویو، روز چهارشنبه به وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی احضار شد، تا مراتب اعتراض شدید مقام های این رژیم را به قانونی شدن تحریم کالاهای تولیدی شهرک نشین های این رژیم به دوبلین منتقل کند.

تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی  

تصویب تحریم کالاهای اسرائیل در سنای ایرلند

روند جهانی تحریم رژیم صهیونیستی رو به گسترش است و حتی شامل کشورهای غربی نیز شده است. تصویب تحریم کالاهای اسرائیل در سنای ایرلند نیز در همین راستا انجام گرفته است.

 گسترش این تحریم ها و کاهش وجهه رژیم صهیونیستی با توجه به جنایات آن در فلسطین مدیون تلاش های«جنبش بی.دی.اس» است که نام آن بر گرفته از سه واژه«Boycott, Divestment, Sanctions» به معنای «بایکوت، عدم سرمایه گذاری‌ و تحریم» اسرائیل است.

این جنبش در سال 2005 فعالیت خود را با 171 سازمان غیرانتفاعی فلسطینی آغاز کرد.

پروفسور«الان دیرشوئیتز» (Ellan Dirshowitz )، استاد حقوق دانشگاه هاروارد جنبش جهانی تحریم اسرائیل را تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی در آینده قلمداد می کند. 

به اذعان«زیگمار گابریل»، وزیر امور خارجه آلمان، متقاعد کردن جوانان آلمانی برای ادامه حمایت از اسرائیل دشوار است.

هر چند برخی دولت های اروپایی مانند نروژ و دانمارک تلاش کرده اند  تا به زعم خود مانع از انزوی هر چه بیشتر این رژیم از طریق مجازات مالی نهادهای حامی بایکوت اسرائیل شوند، با این حال واقعیت غیر قابل کتمان استقبال مردم و سازمان های مردم نهاد و نیز برخی دولتها در غرب برای تحریم رژیم صهیونیستی است.

احساسات ضد اسرائیلی در جامعه بین‌الملل

در واقع سیاست‌های توسعه طلبانه و ادامه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در سرزمین های فلسطینی و جنایات این رژیم ضد مردم غزه در  چند جنگی که اسرائیل علیه این منطقه محصور به راه انداخت، سبب شده تا احساسات ضد اسرائیلی در جامعه بین‌الملل وکشورهای اروپایی ازجمله ایرلند روند فزاینده‌ای به خود بگیرد.

از سوی دیگر، پس از تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل ضد تصمیم«دونالد ترامپ» ، رئیس جمهوری آمریکا در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، این رژیم و حامی اصلی و استراتژیک آن یعنی آمریکا در معرض فشار و انزوای فزاینده ای قرار گرفته اند.

به گفته پروفسور«هاینس گرتنر» (Heinz Gratener) استاد دانشگاه وین، آمریکا تحت ریاست جمهوری«ترامپ» هیچ تصمیمی برای ایفای نقش میانجی ندارد، دولت ترامپ کاملاً در کنار اسرائیل قرار دارد. 

با وجود لابی های صهیونیستی،  تحریم کالاهای ساخت مناطق اشغالی 1967 در اتحادیه اروپا و اقدامات نهادها و شرکت های کشورهایی مانند ایرلند، پرتغال و بلژیک برای تحریم رژیم صهیونیستی نشان می دهد که وجهه این رژیم جنایتکار، به رغم حمایت های گسترده واشنگتن در جهان به شدت رو به زوال است.

نویسنده:میرطاهر

136/112

بیشتر بخوانید:

مخالفت فرانسه با تحریم پرتغال توسط کمیسیون اروپا

 

تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی