به گزارش ایران پرس، «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه روز پنج شنبه در گفت وگو با ایرنا، ضمن تشریح سفر «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران به کشورهای آلمان، ایتالیا و فرانسه اظهار کرد: با توجه به شرایط منطقه و ضرورت مبارزه با تروریسم که علاوه بر خاورمیانه، اروپا را نیز هدف قرار داده است ، رایزنی و تبادل نظر ایران، آلمان، ایتالیا و فرانسه، خاص تلقی می شود.
محمد جواد ظریف وزیر خارجه روز دوشنبه(26 ژوئن) در آغاز سفر اروپایی خود وارد برلین شد و پس از دیدار با مقام های آلمان، به رُم سفر و با مقامات ایتالیا دیدار و گفت وگو کرد؛ ظریف امروز(پنج شنبه) رُم را به مقصد پاریس ترک کرد تا با مقام های فرانسوی از جمله «امانوئل مکرون» رییس جمهوری این کشور دیدار و گفت و گو کند.
قاسمی با بیان اینکه روابط بسیار کهن و دیرینه ای با آلمان، ایتالیا و فرانسه دارد خاطرنشان کرد: این نوع همکاری ها علیه هیچ کشور ثالثی نخواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین با تاکید بر اینکه ثبات و امنیت در ایران، اکتسابی و خریداری شده در مقابل پرداخت میلیارد ها دلار به قدرت های فرا منطقه ای نیست افزود: کشورهای اروپایی به این نتیجه رسیده اند که می توانند روی ایران مستقل و با ثبات ، اتکا کنند.
قاسمی با اشاره به اینکه تسلیحات وارداتی و قراردادهای نجومی، امنیت و ثبات را برای منطقه به ارمغان نمی آورد، تصریح کرد: امنیت صرفا بر اساس اراده جمعی تمامی کشورها و اتکا به مردم قابل دسترسی است.118/110
بیشتر بخوانید:
بهرام قاسمی : سفر روحانی به مسکو نقطه عطفی در همکاریهای ایران و روسیه است
قاسمی: سرمنشا قاچاق انسان سیاستهای مداخلهجویانه آمریکا است
قاسمی: اقدام احتمالی یکجانبه آمریکا در سوریه حاصلی جز ناامنی بیشتر در منطقه نخواهد داشت