سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در واکنش به بیانیه تهدیدآمیز کاخ سفید گفت: دولتمردان آمریکا باید با زبان تکریم و احترام با ملت ایران سخن بگویند.

به گزارش ایران پرس، «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران عصر شنبه، بیانیه تهدیدآمیز کاخ سفید مبنی بر آزادی زندانیان آمریکایی از جمله «رابرت لوینسون» (مامور سابق اف‌بی‌آی) و «سیامک و باقر نمازی» در ایران را مصداق دخالت در امور داخلی ایران دانست و اظهار کرد: تهدیدهای آمریکا ناشی از ماهیت مداخله‌جویانه و خوی سلطه‌طلبی دولت این کشور است و ملت انقلابی ایران سابقه‌ای طولانی و تجربه‌ای غنی در نپذیرفتن زورگویی و مقابله با چنین رفتارهای خصمانه دارد.

«سیامک و باقر نمازی» شهروندان ایرانی- آمریکایی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا، به ۱۰ سال حبس در ایران محکوم شده اند.

قاسمی با بیان اینکه براساس اعلام مقامات قضایی ایران، افرادی که در بیانیه کاخ سفید به نام آنها اشاره شده است، براساس قوانین ایران دارای اتهاماتی هستند که طبق قانون به آنها رسیدگی می‌شود تصریح کرد: ایران بارها به مقامات آمریکایی اعلام کرده است فردی به نام «رابرت لوینسون» سال‌ها پیش به ایران سفری داشته است که پس از ترک خاک ایران هیچگونه اطلاع جدیدی از سرنوشت وی در اختیار تهران وجود ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان همچنین به رویه نادرست و خلاف موازین و قوانین بین المللی دولت آمریکا در تهدید سایر کشورها و دخالت در امور داخلی آنها اشاره کرد و گفت: صدور بیانیه‌های مداخله‌جویانه و تهدیدآمیز از سوی مقام‌ها و نهادهای آمریکایی هیچ تاثیری در اراده سیستم قضایی ایران برای محاکمه و مجازات مرتکبان و ناقضان قوانین و امنیت ملی ایران نخواهد داشت.

قاسمی همچنین با اشاره به بدعهدی‌ها، نقض قول‌ها و اظهارات خلاف عرف و خارج از قواعد پذیرفته شده بین المللی دولت آمریکا، به مقامات این کشور یادآور شد: تا زندانیان ایرانی در آمریکا که در سالهای اخیر و به دلایل واهی و بی‌اساس و بر خلاف هرگونه موازین اخلاقی و انسانی در زندان‌های این کشور در شرایط نامطلوب و سختی به سر می‌برند فورا آزاد و از تعقیب قضایی شهروندان ایرانی در سایر کشورها خودداری کند.

بیشتر بخوانید:

تداوم بهانه جویی های آمریکا در دوسالگی برجام؛ ترامپ به تهران هشدار داد