سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از شیوه های متعارف دیپلماتیک برای دفاع از حقوق ملت فلسطین تلاش می کند.

به گزارش ایران پرس، «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست هفتگی با خبرنگاران داخلی و خارجی، در پاسخ به سوال خبرنگار برون مرزی درباره همگرایی جهان اسلام برای ادامه محکومیت اقدام رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعلام قدس به پایتختی رژیم صهیونیستی افزود: ایران در مقابل اقدام نامتعارف «دونالد ترامپ» به انحاء مختلف تلاش خواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه به موضوع مهمی مثل قدس حساس است و در اجلاس اخیر سازمان همکاری اسلامی در استانبول  نیز مواضع تهران اعلام شد.

قاسمی درباره رأی‌گیری سازمان ملل ضد تصمیم ترامپ درباره قدس نیز گفت: اتفاقی که در سازمان ملل رخ داد نشان‌گر انزوا و تنهایی آمریکا درباره قدس شریف است و دولتمردان آمریکایی باید بدانند که با این شیوه نمی‌توانند منویات خود را دنبال کرده و حرف خود را به کرسی بنشانند.

قاسمی درباره طرح بررسی دوباره قطعنامه 2231  در نشست های شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: به نظر می رسد آمریکا تلاش می کند اجماعی را ضد ایران شکل دهد و با توجه به نارضایتی این کشور در برجام، تلاش می کند با کارشکنی و بدعهدی ها مانع استفاده ایران از مزایای توافق بین المللی ایران با پنج به علاوه یک شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در این حال به اروپا هشدار داد که با توجه به ایستادگی جدی که در در برابر برجام دارد، هوشیار باشد تا فریب شیطنت های آمریکا را نخورد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این سوال که اخیراً 24 نماینده آمریکا، ایران را به تخلف در برجام متهم کرده اند؛ گفت: سنای آمریکا نمی تواند درباره برجام موضع گیری کند زیرا مرجع رسیدگی به این مهم آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

قاسمی همچنین درباره شکایت ایران از اظهارات ضد ایرانی «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد گفت:اقدامات لازم در این زمینه انجام شده است و اعتراض تهران به سازمان ملل ارائه و سفیر سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در تهران نیز به وزارت خارجه احضار و مراتب اعتراض ایران اعلام شد.

قاسمی درباره سفر آتی «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه به ایران نیز گفت: سفر ماکرون در دستور کار دو کشور است و تاریخی برای آن تعیین نشده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در این حال تاکید کرد:هیچ شروطی در آمد و شدها و روابط هیات‌های دیپلماتیک ایران و فرانسه وجود ندارد و روابط دو کشور روندی خوبی را طی می کند.

قاسمی ادامه داد، روابط ایران و فرانسه روابط مثبتی است و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود، متاسفانه آنها گاهی تحت تاثیر القائات معاندین ایران قرار می گیرند که اقدام درستی نیست برخی مواضع آنها و ما می توانیم در مذاکرات آنها را آگاه کنیم به آنچه که در واقعیت منطقه می گذرد.

قاسمی تصریح کرد، در دورانی که آمریکا در حال پیش بردن سیاست های اشتباه است اروپایی های باید دقت بیشتری در اظهار نظرات خود داشته باشند و ما به صراحت مواضع ایران را در مذاکرات خواهیم گفت و یادآوری می کنیم که ایران چه نقش مثبتی را در مبارزه با تروریسم داشته و در ایجاد صلح و ثبات بسیار تاثیر گذار بوده است و اگر نبود این نقش ایران، نه تنها منطقه بلکه حتی خود فرانسه و اروپایی هم امروز وضعیت نامناسبی را داشتند.

133/110

بیشتر بخوانید:

قاسمی: رئیس جمهوری فرانسه در آینده نزدیک به تهران سفر خواهد کرد

قاسمی: فرانسه بداند برنامه موشکی ایران قابل مذاکره نیست+ ویدئو

قاسمی: فرانسه روابط با ایران را به دور از شانتاژهای سیاسی، تنظیم کند