تهران-ایران‌پرس: نایب رییس مجلس شورای اسلامی معتقد است مردم‌مطالبه تغییر همه جانبه و انقلابی دارند و کسانی که در این مدت امتحان خود را پس داده اند دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «امیرحسین قاضی زاده هاشمی»، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرگزاری ایران پرس، ضمن پیش بینی مشارکت "جریانات سیاسی مختلف در عرصه انتخابات" در خصوص آرایش انتخاباتی 1400 عنوان کرد: دو جریان سنتی داریم اصلاحات و اصولگرایان؛ احزاب دیگر همچون جریان اعتدال‌گرایان که با اصلاحات پیوند خورده‌اند و جریان مستقل، جریانی که نه وابستگی به اصولگرایان دارند و نه اصلاح‌طلبان.

قاضی زاده هاشمی حضور پرتعداد اسامی برای اعلام نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را موضوعی امیدبخش عنوان کرد و افزود: از طرفی این انتقاد نیز وارد است که چرا سازوکار حزبی جریانی نداریم که بتواند این موضوع را منسجم کند؛ و سازمانی نداریم به عنوان یک حزب و جریان سیاسی که این افراد را متشکل و پشتیبانی کند که هر کدام از این افراد برای ریاست جمهوری چه عقبه‌ای دارند برای اینکه برای اداره کشور انها را حمایت کند.

نایب رئیس مجلس درباره رئیس جمهور شدن فردی نظامی یا اعلام نامزدی یک خانم در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ملاک برای کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اصلح بودن فرد است. اصلح بودن فرد ربطی به جنسیت یا شغل و اینکه نظامی یا خانم باشد ندارد.

قاضی زاده هاشمی همچنین هشدار داد که در راستای این موضوع "افراد ضد انقلاب تلاش می‌کنند کشور را دوقطبی کنند و جریان‌های خودی و ملت ایران باید مراقب باشند در این دام نیافتند".

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی علاوه بر این تاکید کرد "کسانیکه در این مدت امتحان خود را پس داده‌اند دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند".

نماینده مجلس حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 پرشور پیش بینی کرد و افزود: مردم مطالبه تغییر همه جانبه، بنیادین و انقلابی دارند یعنی شرایط موجود اقتصادی و اجتماعی را نمی‌خواهند و خواستار تغییر هستند.

وی با متفاوت خواندن نگاه مردم به ریاست جمهوری نسبت به فعالیت در مجلس عنوان کرد: عمده اداره کشور با دولت است و اداره دولت و نحوه چینش کادر دولتی نیز با رییس جمهوری است و به دلیل حساسیت جایگاه رییس جمهوری، مردم حضور بیشتری در انتخابات ریاست جمهوری دارند، زیرا رییس جمهوری را به صورت عمومی انتخاب می‌کنیم و در مناظرات مستقیم با مردم سخن می‌گوید. نکته دیگر اینکه فضای جامعه آماده تغییر همه جانبه است و مردم برای اینکه این تغییر ایجاد شود حضور پیدا می‌کنند زیرا در غیراینصورت نگران می‌شوند مشکلات دوباره تکرار شود.

115

بیشتر بخوانید:

حسین دهقان، نخستین نامزد رسمی انتخابات 1400+ زندگینامه

مجلس شورای اسلامی، نهاد اصلی قانونگذاری و نظارت در نظام سیاسی کشور