بر گزارش ایران پرس، این نشست ابتدا در غیاب مقام های ارشد دو کشور و صرفا" با حضور دو مترجم پشت درهای بسته برگزار می شود.
پس از این نشست خصوصی - مذاکرات رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی با حضور سایرمقام های ارشد دوطرف پیگیری خواهد شد.
دونالد ترامپ و رهبر کره شمالی در آغاز نشست امروز که گفته می شود 45 دقیقه ادامه خواهد داشت پس از دست دادن با یکدیگر در مقابل خبرنگاران وارد مذاکره شدند. آمریکا و کره شمالی در 65 سال گذشته و پس از جنک کره 53-1950 همواره دشمنان سرسختی برای هم بوده اند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در آستانه دیدار با رهبر کره شمالی با تاکید بر خلع سلاح هسته ای در شبه جزیره کره گفت، همه چیز پس از دیدار با رهبر کره شمالی مشخص خواهد شد.
کیم جونگ اون رهبر کره شمالی هم پیش از شروع گفتگوهای دوجانبه از فائق آمدن بر اختلافات گذشته برای شروع دورانی جدید خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات برای صلح و ثبات منطقه و جهان ثمربخش باشد.
در همین حال؛ مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا هم پیش از برگزاری این نشست در جمع خبرنگاران ادعا کرد: این کشور آماده است به کره شمالی اطمینان دهد که عاری سازی هسته ای- نتیجه بدی برای "پیونگ یانگ" نخواهد داشت.
بر اساس گزارش منابع غربی، در سه روز اخیر مقام های مختلف آمریکایی از جمله پمپئو و جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ در دیدارهای متعدد با مقام های ارشد کره شمالی درسنگاپور تلاش داشته اند تا پیونگ یانگ را متقاعد به تسلیم در برابر خواست های آمریکا کنند.
در همین رابطه "مایک پمپئو" وزیر امور خارجه آمریکا گفت:« هدف نهایی از این نشست تغییر نکرده است و آن هدف همان خلع سلاح هسته ای کامل، واقعی و بازگشت ناپذیر شبه جزیره کره است؛ و این تنها توافقی می باشد که آمریکا آن را خواهد پذیرفت.»
وزیر امور خارجه آمریکا تصریح کرد:« تحریم ها تا زمانی که کره شمالی به برنامه هسته ای خود پایان ندهد و تمامی سلاح های هسته ای اش را نابود نکند همچنان پابرجا باقی خواهد ماند، و چنانچه دیپلماسی پاسخگو نباشد مطمئنا تحریم ها شدیدتر خواهد شد.»
با این همه این کارشناسان می گویند بی شک رهبر کره شمالی یک شبه تمام برنامه هسته ای خود را به درخواست آمریکایی ها کنار نخواهد گذاشت و باید جدول زمانی در این موضوع وجود داشته باشد و البته مشوق های بسیار قابل توجهی که رهبر کره شمالی بارها بر آن تاکید کرده است.118