به گزارش خبرگزاری ایران پرس، این 82 نماینده در این نامه با اعتراض به شهرکسازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رود اردن، از وزیر خارجه بریتانیا خواستند تا با تمام توان مانع آواره شدن بیشتر فلسطینیان در این منطقه شود.
نویسندگان این نامه همچنین تصریح کردند که دولت لندن باید برای طرف اسرائیلی روشن سازد که با تداوم عملیات غیرقانونی در کرانه باختری روابط دو دولت نمیتواند بصورت عادی ادامه یابد.
این 82 نماینده بریتانیایی از دولت لندن خواستند با تمامی ابزارهای موجود از جمله تحریم تجارت کالا از سرزمینهای اشغالی، اشغالگران صهیونیست را تحت فشار قرار دهد.
رژیم اشغالگر قدس در هفتههای اخیر تحرکات خود در تخریب منازل فلسطینیان و دستگیری جوانان فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن را شدت بخشیده است.
"پیتر استانو" Peter Stano سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه سهشنبه با صدور بیانیهای اقدام رژیم صهیونیستی برای تصاحب و تخریب 46 ساختمان متعلق به فلسطینیان در مناطق اشغالی شمال دره اردن را مغایر قوانین بین المللی خواند و تصریح کرد، این اتحادیه قویا مخالف سیاستهای شهرکسازی اسرائیل است.
"جیمی مک گلدریک" Jamie McGoldrick هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل هم اخیرا اعلام کرد، اسرائیل در ماه های اخیر همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا، تخریبهای غیرقانونی را افزایش داده است.
رژیم صهیونیستی با تخریب منازل فلسطینی ها و احداث شهرکهای صهیونیست نشین در زمین های آنها، درصدد تغییر ساختار جغرافیایی مناطق فلسطینی و چهرهای صهیونیستی دادن به این مناطق است تا سلطهجوییهایش را در مناطق فلسطینی تثبیت کند.
تمامی این شهرکها، بر اساس قوانین بین المللی غیرقانونی هستند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد 23 دسامبر 2016 در قطعنامه ای (قطعنامه 2334) از رژیم صهیونیستی خواست فوراً و بطور کامل تمامی فعالیتهای شهرکسازی خود را در سرزمینهای اشغالی فلسطین متوقف کند.
با این حال؛ رژیم صهیونیستی همواره بی توجه به خواست جامعه جهانی به ساخت شهرکهای صهیونیستنشین ادامه می دهد و در این زمینه حمایت آمریکا را با خود دارد.
120