جمعیت وفاق ملی اسلامی(الوفاق) بحرین اعلام کرد: برخلاف ادعای رژیم آل‌خلیفه، میزان مشارکت مردمی در انتخابات پارلمانی و شورای شهر حدود 30 درصد بوده است.

رژیم آل خلیفه میزان مشارکت در دور نخست انتخابات پارلمانی و شورای شهر که روز شنبه گذشته (24 نوامبر) برگزار شد، 67 درصد اعلام کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایران پرس به نقل از خبرگزاری فارس؛ شیخ «حسین الدیهی» معاون دبیرکل جمعیت وفاق ملی اسلامی(الوفاق) بحرین گفت: براساس آمار و اطلاعات بدست آمده، میزان مشارکت مردمی در انتخابات، حدود 28 تا 30 درصد بوده است و بزودی نتایج این انتخابات، به صورت شفاف اعلام خواهد شد.

دولت بحرین اعلام کرد که دور دوم انتخابات پارلمانی برای تعیین سرنوشت 31 کرسی از مجموع 40 کرسی، هفته آینده برگزار می‌شود.

دور نخست انتخابات پارلمانی و شورای شهر بحرین روز شنبه در حالی برگزار شد که مخالفان رژیم آل خلیفه آن را تحریم کرده و این انتخابات را مضحک خوانده و تأکید کردند که نتایج آن، از قبل مشخص شده است.

انتخابات فرمایشی آل‌خلیفه؛ حضور حداقلی درسایه تحریم مردم بحرین

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است.

مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند اما رژیم آل خلیفه با کمک نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده‌اند، اعتراض‌های مردمی در این کشور را سرکوب می‌کند.

رژیم آل خلیفه برای خاموش کردن شعله اعتراضات مردم این کشور شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده‌سازی به زندان‌های طولانی مدت محکوم کرده است.

بحرین به عنوان کوچکترین کشور غرب آسیا بنا بر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است.

135/110

بیشتر بخوانید:

انتخابات فرمایشی آل‌خلیفه؛ حضور حداقلی درسایه تحریم مردم بحرین

جمعیت اسلامی الوفاق: انتخابات بحرین مشروعیت ندارد

حمله نیروهای آل‌خلیفه با گازهای سمی به تظاهرکنندگان بحرینی

 آغاز انتخابات نمایشی در بحرین در فضای سرکوب/ تحلیل

 انتخابات بحرین، به دور از معیارهای انتخاباتی جهان