تهران-ایران پرس: در دومین همایش ملی امنیت اقتصادی که امروز برگزار شد بر وجود امنیت به عنوان مولفه اساسی فعالیت در حوزه های اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در این همایش، گفت: در حالی که ما درامنیت هستیم، بسیاری از دلاور مردان ما تامین امنیت کشور را بدون آنکه خبر داشته باشیم در مقابل گرگ های که قصد آسیب زدن به امنیت ما را دارند تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه حفظ امنیت جمعیت هشتاد و پنج میلیونی در اوج گمنامی توسط نیروی‌های مسلح ما انجام می شود، افزود: امنیت اساسی ترین موضوع پیشرانه برای هر جامعه و کشور ست، اگر امنیت باشد ما به راحتی میتوانیم فعالیت اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی داشته باشیم. 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا یادآور شد: روز گذشته برای داشتن آرامش و پرداختن شما به مسئولیت اقتصادی خود، برخی از کارکنان امنیتی ما جان خود را فدا کردند. در این چند روز شاهد جو سازی رسانه های معاند بودید که چه کارهایی علیه کشور انجام خواهد شد ولی وقتی با سد عظیم پدافند هوایی کشور مواجه شدند متوجه قدرت مردان امنیتی کشور شدند. 

سردار حسین رحیمی بیان کرد: حلقه تکمیل کننده امنیت اقتصاد است که باعث ایجاد اشتغال و  رونق تولید می شود. باید تلاش ویژه‌ای در خصوص امنیت داشت چه در زمینه اجتماعی و چه اقتصادی. 

وی تاکید کرد: در جنگ شناختی که دشمن علیه ما به کار گرفته ست، رکن اساسی آن اقتصاد است. اولویت دولت چهاردهم باید حل مسائل اقتصادی باشد که بگونه پاشنه آشیل کشور ست.

 

جهت سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی باید محیط کسب و کار را رقابتی کنیم

شمس الدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: جان فشانی های نیروهای مسلح باعث آرامش و امنیت ما است. امنیت اقتصادی موضع بسیار حائز اهمیتی ست. شما به خوبی می‌دانید که در دکترین ما، امنیت همه جانبه بسیار ‌مهم ست و یکی از ابعاد آن امنیت اقتصادی است.

وی افزود: امور اقتصادی و معیشت عنصر اصلی در رفاه اجتماعی به حساب می‌آیند. رشد اقتصادی زیر یک درصد و رشد جمعیت یک و نیم درصد شده ست که خروجی آن باعث شده سفره مردم کوچکتر شود. معیشت و امنیت مقوم یکدیگر هستند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما با یک تهدید بزرگی به نام تحریم اقتصادی مواجه شده ایم، از یک طرف با کوچک شدن سفره ها و از طرفی با تهدید اقتصادی مواجهه هستیم که معضلات اجتماعی زیادی را به بار خواهد آورد.

شمس الدین حسینی اظهار داشت: تسهیل کسب و کار همیشه برای ما اهمیت داشته است ولی وقتی با تهدیدو تحریم اقتصادی مواجهه هستیم وظیفه ما چیست، آیا میتوانیم بگوییم که با وجود تحریم اقتصادی ما اقداماتی انجام دادیم؟ خیر آنطور که بایداگر می خواهیم بر علیه تحریم و تهدید نظامی اینها را نبینیم و کار خود ادامه دهیم و هزینه بخش خصوصی را نبینیم با یک حرکت واگرا مواجه خواهیم شد.

وی تصریح کرد: رشد اقتصادی هشت درصدی که در برنامه هفتم هدف گذاری شده بود، یک رشد اقتصادی دو برابری را طلب می کند. جهت سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی باید محیط کسب و کار را رقابتی کنیم این به معنای تامین امنیتی بالا و بیشتر است.

 

 اتاق بازرگانی با تمامی ظرفیت های بالقوه آماده ایجاد  امنیت اقتصادی است

 صمد حسن زاده، رئیس اتاق بازرگانی کشور گفت: جامعه اقتصادی کشور و ملت شریف ما مدیون خدمات امنیتی و رفاهی کشور نیروهای امنیتی است. برگزاری این همایش طیب خاطر و امیدی در دل فعالان اقتصادی ایجاد کرده ست.

وی افزود: اعمال تحریم‌های اقتصادی کشورهای غربی، نبود فعالیت اقتصادی، نبود نقل و انتقالات بانکی، چندین سال است که مردم را با سختی مواجه کرده ست.  دشمن سال ها است که تلاش دارد که کشور را به انزوا ببرد و و ایجاد نگرانی های اجتماعی کند غافل از اینکه ملت ما محکم ایستاده ست.

رئیس اتاق بازرگانی کشور اظهار داشت: ظرفیت های موجود به خاطر موقعیت جغرافیایی در کشور باعث نگرانی همه کشورهای متخاصم شده ست. دنیا می داند که با ملت ما با برنامه ریزی و استفاده از فرصت ها با همین تکنولوژی قدیمی می‌توانند بزرگترین کارها را انجام دهند. 

حسن زاده تاکید کرد: امروز برای رسیدن به آرمان ها و ارزش های انقلابی نیاز به برنامه ریزی جهت توسعه در حوزه های اقتصادی، حضور در بخش های بین المللی و بازارهای جهانی بخصوص در حوزه فنی و مهندسی داریم. 

وی تصریح کرد: دولت باید زمینه حضور بخش خصوصی را در همه عرصه های بین المللی و داخلی فراهم کند. اتاق بازرگانی ایرانی با تمامی ظرفیت های بالقوه آماده ایجاد یک امنیت اقتصادی و رفاه و معیشت برای ملت شریف و نجیب ست.

 

پلیس چشم بینای عناصر اقتصادی

محمدصادق مفتح، معاون وزیر صمت گفت: ضروری است که عناصرهای اقتصادی ارتباط نزدیکی با دولت داشته باشند، که البته باید از پلیس به عنوان چشم بینا در این زمینه استفاده کنیم.

وی افزود: پلیس امنیت اقتصادی در انجام بهتر کارها و برنامه ریزی ها کمک زیادی می تواند به اصناف و وزارت صمت داشته باشد.

معاون وزیر صمت بیان کرد: درخواست دارم یک اتاق مشترک بین 3 رکن اقتصادی اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون و پلیس تشکیل شود تا از تجربیات پلیس استفاده کنیم.

محمدصادق مفتح یادآور شد که توسعه اقتصاد کشور مستلزم توسعه صادرات است و فعال شدن صادرات جدا از اینکه اشتغالزایی انجام می شود بر کاهش قیمتها هم اثر مثبت می‌گذارد.

116