به گزارش ایران پرس، امیر دریادار «حسین خانزادی»در حاشیه بازدید از شبکه سحر معاونت برون مرزی صدا وسیما جمهوری اسلامی ایران درباره دستاوردهای نظامی کشور گفت، نیروی دریایی برای حضور در آبهای داخلی، آبهای سرزمینی، منطقه نظارت، منطقه انحصار اقتصادی و فلات قاره به عنوان مظهر اقتدار ملت نیاز به این دارد که تجهیزات روز آمد و متناسب با شرایط مناطق دریایی تحت حاکمیت را در اختیار داشته باشد.
سردار خانزادی با اشاره به تحریم های سیاسی و نظامی گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: با تلاش بسیار زیاد مجموعه دفاعی نیروی دریایی، وزارت دفاع، جوانان برومند این مملکت، صنایع و کارخانه ها، مراکز آموزشی پژوهشی و دانش بنیان؛ ایران هم اکنون در صنایع نظامی در خودکفایی بسیار کامل، می باشد.
زیردریایی از کلاس متوسط و کلاس فاتح در سال 97 به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اکنون توانایی ساخت شناورهای نظامی خود را داراست؛ شناورهای سطحی و زیر سطحی و همینطور نگهداری و تعمیر تقریبا تمام شناورها و یگانهای پروازی در داخل کشور به طور کامل در داخل انجام می شود.
دریادار خانزادی تاکید کرد: به عنوان دستاورد دفاعی برای سال 1397، یک زیردریایی از کلاس متوسط و کلاس فاتح در سال 97 به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد.
دو ناوشکن جدید و پیشرفته از کلاس جماران با فناوری جدید و توانایی بالاتر ناوشکن سهند و یک ناوشکن دیگر از کلاس جماران تا آذرماه به نیروی دریایی ارتش ملحق می شود.
وی اظهار داشت: تمامی ظرفیت های نیروی دریایی که به آن اشاره شد، صرفا برای امنیت جمعی در منطقه و یک شرایط متوازن و پایدار امنیتی در منطقه و به نفع همه کشورهای منطقه است.
اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند به میزبانی تهران
دریادار حسین خانزادی همچنین درباره اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند گفت، این اجلاس از سال 2008 با شدت گرفتن موضوع دزدی دریایی و با ابتکار کشورهای منطقه به صورت دو سالانه برگزار می شود و هر دوسال ریاست دوره ای در کشورهای منطقه جابجا می شود.
تا امروز پنج کشور هند، امارات، آفریقای جنوبی، و استرالیا و بنگلادش میزبانی این اجلاس را برعهده داشته اند.
مهمترین دستاورد اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند: گفتمان بسیار وسیع و گسترده بین سه کشور منطقه
فرمانده نیروی دریایی ارتش، برگزاری ششمین اجلاس بزرگ فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیونز IONS) در تهران را به عنوان یکی از بزرگترین اجلاس نظامی تاریخ ایران برشمرد.
دریادار خانزادی همچنین درباره مهمترین دستاوردهای این اجلاس گفت: اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند گفتمان بسیار وسیع و گسترده بین سه کشور منطقه و بخشی از نیروهای دریایی کشورهای قاره جهان است که در تهران شکل گرفت و همه کشورها به دنبال دستیابی به امنیت جمعی هستند.
ششمین اجلاس بزرگ فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیونزIONS) به میزبانی نیروی دریایی ارتش ایران با حضور 35 هیات عالی رتبه نظامی، آوریل 2018 در تهران برگزار شد.
ما معتقدیم که امنیت در دریا بوسیله یک نیروی دریایی یا در یک منطقه مشخص قابل حصول نیست. قطعا در آن بخش از دریاها که دریای آزاد می گوییم برای دستیابی به امنیت که بسیار حائز اهمیت است؛ نیاز است که مجموعه کشورهای منطقه در کنار هم قرار بگیرند و به کمک هم به این امنیت دست یابند. این گفتمان بزرگترین دستاورد این اجلاس بود.
133/116
بیشتر بخوانید:
دریادار خانزادی: نیروی دریایی ارتش، میزبان رویدادی بزرگ و تاریخی برای نیروهای مسلح است
دریادار خانزادی: نیروی دریای ایران در اوج اقتدار قرار دارد
امیر دریادار خانزادی:نیروی دریایی ارتش، مظهر اقتدار ملت ایران در دریاست