تحلیل:

ایران پرس: هرچه پاسخ ایران به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در تهران، طولانی تر می شود ابعاد غافلگیری و تاثیرات مادی، روحی و روانی اشغالگران صهیونیست افزایش می یابد.

 

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل درباره زمان پاسخ تهران به رژیم اسرائیل در پی ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: احتمالا پاسخ ایران در زمان، شرایط و به‌گونه‌ای خواهد بود که این رژیم کمترین احتمال را می‌دهد.

اضطراب و آشفتگی روانی صهیونیست ها از پاسخ حتمی ایران به ترور اخیر شهید اسماعیل هنیه در تهران و همچنین واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» از فرماندهان حزب الله روز به روز افزایش می‌یابد.

در پی شهادت اسماعیل هنیه و فواد شکر، مقامات و مسئولان ارشد محور مقاومت اعلام کردند که انتقام خون این شهیدان را از رژیم صهیونیستی خواهند گرفت.

رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیست ها را در برگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابان‌ها و نگرانی‌هایی که در چهره تک تک صهیونیست‌ها موج می‌زند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین از مختل شدن حرکت گذرگاه‌ها و فرودگاه‌ها و لغو بسیاری از پروازها و سردرگمی مسافران سخن می‌گویند.

سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش می‌کنند تا با کمک متحدان خود، نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.

بحران های رژیم صهیونیستی در سایه جنگ در نوار غزه

شکنندگی اقتصادی، نظامی، امنیتی، سایبری و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در سایه پاسخ جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله و محور مقاومت به عملیات‌های ترور اخیر در تهران و بیروت به شدت صهیونیست‌ها را نگران کرده است.

رژیم صهیونیستی در کنار چالش‌های نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سایبری از مشکلات اقتصادی در نتیجه جنگ و به ویژه عملیات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ، اقیانوس هند و دریای عرب رنج می‌برد و اقتصاد بحران زده رژیم صهیونیستی با توجه به جنگ غزه وارد مرحله جدیدی از هرج و مرج شده است

امروزبا توجه به جنگ غزه و معادله جدید دریایی که یمن علیه رژیم صهیونیستی ترسیم کرده است تا زمانی که محاصره غزه برداشته نشود و غذا و دارو و سایر مایحتاج اولیه به این منطقه نرسد، هیچ کشتی از مبدا و به مقصد اراضی اشغالی، اجازه ورود و خروج باب‌المندب را ندارد.

پیش از این برخی رسانه ها به این تصور دامن زده بودند که اگر چنانچه مذاکرات دوحه درباره برقراری آتش بس و مبادله اسرا به نتیجه برسد امکان دارد بر پاسخ ایران تاثیر بگذارد، اما شواهد موجود حاکی از این است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر شکست مذاکرات در جهت منافع شخصی خود اصرار دارد و تلاش های «آنتونی بلینکن» وزیرامورخارجه دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا نیز نتیجه ای به همراه نداشته است .

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده‌اند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات تصریح کرد: "نتانیاهو اولویت را به جای بازگرداندن (اسیران صهیونیست از نوار غزه)، به ادامه جنگ می دهد، اما «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه رژیم اسرائیل بر سر یک دوراهی راهبردی قرار گرفته است، خواستار بررسی کامل موضوع مذاکرات آتش بس در کابینه شد زیرا به گفته او، بدون دستیابی به توافق با جنبش حماس، احتمال افزایش تنش و رفتن به سوی یک جنگ منطقه ای افزایش می یابد."

ارتش رژیم صهیونیستی که به بهانه آزاد کردن اسرای خود به صورت زمینی به نوار غزه حمله کرد، پس از چند ماه درگیری حتی نتوانست یک اسیر خود را زنده و خارج از توافق تبادل اسرا آزاد کند و حتی چند اسیر آن نیز در حملات خود این رژیم کشته شدند و این اتفاق موجی از خشم علیه کابینه بنیامین نتانیاهو را به همراه داشته است.

درحالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند.

این بدین مفهوم است که مسئولیت شکست مذاکرات و عواقب ناشی از آن که می تواند شرایط  مساعدی را برای پاسخ ترکیبی محور مقاومت فراهم کند متوجه نتانیاهو و این رژیم خواهد بود و این مسئله متحدان آمریکایی و انگلیسی این رژیم  را برای دفاع از آن در شرایط به مراتب سخت تری قرار خواهد داد چراکه موج جدید اعتراضات علیه جنگ غزه با بازگشایی دانشگاه ها در آمریکا در حال شکل گیری و گسترش است. 

نویسنده: احمد کاظم زاده

117