ایران پرس: پدیده تروریسم، برای ملت ایران  بعنوان یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم، پدیده ای تلخ و آشناست.

هشتم شهریور، سالروز شهادت مظلومانه شهیدان باهنر و رجایی، در تقویم جمهوری اسلامی ایران «روز مبارزه با تروریسم» نام گذاری شده است.

این روز یاد آور واقعه ترور شماری از مسئولان نظام و منتخبان ملت ایران در سال 1360 (30 اوت 1981) است.

این نامگذاری، فرصتی برای نگاه دوباره به ریشه های تروریسم و باز شناسی حامیان تروریسم است که به دروغ خود را مخالف تروریسم و مبارزه با تروریست ها در جهان معرفی می کنند.

ترور محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر وقت ایران و تنی چند از همراهان آنان بخشی از اقدامات تروریستی است که به دست گروهک تروریستی منافقین وعوامل ضد انقلاب وابسته به گروه های جاسوسی و اطلاعاتی غرب و با هدف فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

پس از عزل بنی صدر از ریاست جمهوری، دشمنان انقلاب، با از میان بردن مسئولین نظام قصد براندازی حکومت اسلامی را در سر می‏پروراندند. در این راستا، فاجعه هفتم تیر سال 60 و شهادت آیت‏ اللَّه بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب، ثمره تصمیم شیطانی استکبار جهانی و دشمنان جمهوری اسلامی بود.

پس از آن، گرچه عکس العمل سریع، قاطع و انقلابی حضرت امام خمینی(ره)، هرگونه ابتکار عمل را از دشمنان سلب نمود ولی کار به زعم دشمنان هنوز به اتمام نرسیده بود و طرح نابودی مسئولان طراز اول مملکت، در رأس فعالیت آنها قرار داشت.

بدین ترتیب واقعه هشتم شهریور همان سال به وقوع پیوست و رئیس جمهور محبوب، محمد علی رجایی و نخست وزیر متفکر و دانشمندش، حجت الاسلام دکتر محمد جواد باهنر در انفجار دفتر نخست وزیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

شهید رجایی پس از پیروزی انقلاب، مسئولیت وزارت آموزش و پرورش را به عهده گرفت و به دنبال تمایل مجلس، در مردادماه 1359، به عنوان اولین نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران به مجلس معرفی و برگزیده شد.

سرانجام به دنبال عزل بنی صدر، شهید رجایی به ریاست جمهوری انتخاب شده بود. شهید باهنر نیز با داشتن سابقه مبارزاتی در عرصه انقلاب، با فرمان حضرت امام، به عضویت شورای انقلاب اسلامی درآمد.

ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نمایندگی مردم کرمان در مجلس خبرگان قانون اساسی، نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش رسید و پس از انتخاب شهید رجایی به ریاست جمهوری، به عنوان نخست وزیر به مجلس معرفی شد و با رأی قاطع مجلس، کابینه خود را معرفی کرده بود.

واقعیت این است  که اگر رخدادهای تروریستی و جنایات ضد بشری که در سال های نخست پس از پیروزی انقلاب و پس از آن در ایران رخ داد؛ علیه مردم آمریکا و یا در یکی از کشورهای اروپایی اتفاق افتاده بود، ده ها قطعنامه و بیانیه صادر و تحریم های رنگارنگ علیه ان ها  اعمال می شد.

دنیای غرب اما  چشم  خود را بر جنایت‌های آشکار بسته و خود به بزرگترین ناقضان حقوق بشر بدل شده است ،در حالیکه برای رسیدن به  اهداف مغرضانه سیاسی برای کشورهای دیگر بیانیه  صادر می کند.

این رفتارغرب، نشانه ماهیت  دروغین ادعای آنها در مبارزه  با تروریسم و البته نشانه اهداف مغرضانه ای است که زیر پوشش ادعاهای ضد تروریستی غرب پنهان شده است. 

بر اساس اطلاعات موجود، ازدهه 1960 میلادی، دولت آمریکا حداقل هشت گروه تروریستی شناسنامه دار با کارنامه خونین درغرب آسیا، اروپا و آمریکای لاتین را مورد حمایت قرار داده اند.

این بدان معناست که وقتی منافع رژیم آمریکا در میان  باشد این کشور نه تنها از تروریست ها حمایت می‌کند بلکه خود نیز دست به اقدامات تروریستی می‌زنند.

ترور شهید سردار سپهبد قاسم سلیمانی از سوی نیروهای آمریکا و بدستور «دونالد ترامپ» مصداق این جریان است.

آمریکایی ها به مدت دو دهه سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) را زیر چتر حمایت مالی، سیاسی و تبلیغی خود قرار دادند و از جنایت های تروریستی آنان بر ضد مردم جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند.

این گروهک با شیوه قهرآمیز و قتل سیاسی، درصدد حذف فیزیکی عناصر کارآمد و طراحان فکری نظام برآمد تا با ایجاد خلأهای جدی در ارکان حساس کشور، شرایط سقوط جمهوری اسلامی ایران را فراهم سازد.

شهدای محراب، شهدای هفتم تیر و هشتم شهریور، شهیدانی چون لاجوردی، قرنی و صیاد شیرازی، از جمله قربانیان تروریسم بودند که به دست منافقان به شهادت رسیدند. استکبار جهانی در برابر این فعالیت های تروریستی، نه تنها هیچ واکنشی از خود نشان نداد، بلکه از آن حمایت می کرد.

تحولات سال های اخیر در منطقه نشان می دهد که  قدرت های سلطه جو و در راس آنها آمریکا از تروریسم و افراط گرایی بعنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند. بخشی از این جنایات تروریستی درزمینه تحریم های اقتصادی و تروریسم علیه سلامت و زندگی انسان هاست که سبب شد ایران به یکی از اهداف تروریسم اقتصادی و دارویی آمریکا تبدیل شود.

این جنایات ضد بشری و حمایت های غرب از تروریسم هیچ گاه از ذهن تاریخی ملت ایران زدوده نخواهند شد.

نام گذاری هشتم شهریور به عنوان «روز مبارزه با تروریسم» درهمین چارچوب قرار دارد.امام امت به مناسبت شهادت این عزیزان، پیامی صادر فرمودند که در بخشی از آن چنین آمده است: "در عین حالی که مصایب اینها مشکل است برای ما، لیکن کشور ما و ملت ما با تمام قدرت ایستاده‌اند تا همچون شهدایی تقدیم کنند."

117