رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران و وزیر فرهنگ و رسانه صربستان، بر تبادل کارشناسان و متخصصانی دو کشور برای شناسایی ظرفیت ها و زمینه های افزایش همکاری بین دو کشور تاکید کردند.

به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، «زهرا احمدی پور» رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران روز چهارشنبه در دیدار «ولادان ووکوساولیویچ» وزیر فرهنگ و رسانه صربستان در تهران گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران روابط دوجانبه و چندجانبه با دیگر کشورها با محوریت تعاملات فرهنگی و گردشگری است.

زهرا احمدی پور افزود: ایران با عضویت در سازمان های بین المللی مرتبط با حوزه میراث فرهنگی، تعاملات مثبت و سازنده ای در این بخش با دیگر کشورها برقرار کرده است و از برقراری روابط فرهنگی و همکاری در زمینه موزه داری استقبال می کند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران، با اشاره به اینکه بسیاری از نشریات معتبر گردشگری جهان، ایران را یکی از 10 مقصد برتر جهان برای سال 2017 معرفی کرده اند، افزود: تنوع اقلیمی و جاذبه های گردشگری ایران موجب شده است تا ایران در زمینه گردشگری سلامت، ورزشی، تاریخی، فرهنگی و طبیعی مورد توجه قرار گیرد.

« ولادان ووکوساولیویچ» وزیر فرهنگ و رسانه صربستان نیز در این دیدار با بیان این که ظرفیت های بسیار زیادی برای افزایش همکاری ها بین دو کشور وجود دارد، تصریح کرد: براساس تفاهم نامه فرهنگی ایران و صربستان، قرار است گروهی از رسانه های این کشور برای معرفی ظرفیت ها و جاذبه های فرهنگی - تاریخی و گردشگری به ایران سفر کنند.

ایران و صربستان روابط سیاسی خوبی دارند. بر این اساس، زمینه های توسعه روابط در حوزه های مختلف مورد تاکید دو کشور قرار دارد. پیش از این، برقراری پرواز مستقیم، ارائه تسهیلات صدور و یا لغو روادید و همکاری های بانکی میان ایران و صربستان در دستورکار دو کشور قرار گرفته است.

اسفند گذشته و در سفر «علاء الدین بروجردی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به صربستان، دولت این کشور اعلام کرد که اراده جدی برای توسعه تجارت بین دو کشور دارد و خواستار امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد بین صربستان و ایران شد.118/110

بیشتر بخوانید:

تاکید بر گسترش همکاری های گردشگری ایران و صربستان

تاکید ایران و صربستان بر گسترش روابط تجاری

همکارهای ایران و صربستان گسترش می یابد