آمریکاییها طی چهل سال گذشته با شیوه های مختلف با ملت ایران دشمنی کردند. امریکا همچنان شیطان بزرگ است و با طراحی واجرای توطئه های فراوان بدنبال اقدامات زورگویانه و سلطه جویانه با همدستی برخی کشورهای منطقه است.
اظهارات سخیف و تهدیدهای مکرر مقام های امریکا از گذشته تا امروز سندی روشن دراین زمینه است؛ اما با وجود همه این خصومت ورزی ها انقلاب اسلامی همچنان پیروز و سربلند است.
ملت ایران برای رسیدن به اهداف و آرمان های خود، مقابل همه فشارها ایستاد و با تحمل فشارها درچهل سال گذشته به الگویی برای ملتهای آزادیخواه در مناطق مختلف جهان تبدیل شد.
با نگاه به مجموعه این اقدامات خصمانه می توان گفت که آمریکا، در چهار دهه گذشته انواع مختلفی از توطئه ها را اجرا کرد و با ادعاهای دروغین تحریم های ظالمانه را برضد ایران به اجرا گذاشت و حتی با حمایت از گروه های تروریستی و فتنه گران دست به اقدام هایی زد تا سبب تضعیف ایران و ایجاد تفرقه و بدبینی نسبت به ایران شود.
براندازی نرم از درون و استفاده از قدرت نظامی، تهدید و تحریم برای تغییر نظام جمهوری اسلامی از اقداماتی هستند که زیربنای فکری مقام های امریکا در نگاه به ایران را تشکیل می دهند، امریکا برای رسیدن به اهداف خود علیه ایران به هر گزینه ای فکر می کند.
اکنون نیز همان سخنان و اندیشه ها از زبان دولتمردان کنونی آمریکا تکرار می شود.
امریکا دچار این توهم است که جمهوری اسلامی ایران همچون رژیم های سست و وابسته است که با یک تهدید و چند تحریم دچار ترس و لرز شود و با تهدید یا وادار به تسلیم شود.
ملت ایران ماهیت و ترفندهای امریکا را بخوبی می شناسد و با ایستادگی در مقابل فشارها به زیاده خواهی های امریکا، «نه» گفته و این پاسخی پرمعنا است که ملت ایران در همه این سال ها به امریکا داده است.
جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه ملت ایران و با تکیه بر روحیه انقلابی جوانان اگاه ایران مستحکم و با اقتدار کامل مقابل زور گویی امریکا ایستاده است.
«حضرت آیت الله خامنهای» رهبر معظم انقلاب اسلامی دربیاناتی در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان، به مناسبت 13 آبان، نسل جوان را پیشرو و پیشرانِ جامعه خواندند و تأکید کردند:
"این نسل خوشاستعداد و خوشفهم، بیتردید ایران عزیز را با عبور از موانع و سختیها به نقطه مطلوب خواهد رساند؛ البته تحقق این هدف درخشان، نیازمند «شناخت دشمن اصلی و خبیث ملت ایران یعنی آمریکا» است."
همانگونه که رهبر معظم انقلاب خاطر نشان کردند:
"خصومت عمیق آمریکا با ملت ایران موجب کوری چشمِ محاسباتی آمریکاییها و تکرار اشتباهات آنها شده است."
رویکردهای خصمانه امریکا نشان می دهند که امریکا بدنبال تضعیف عناصر اقتدار واقعی ملت ایران است. این عناصر شامل ارزش های دینی و معنوی؛ فرهنگ غنی و وحدت قومی و فرهنگی و دوام و شادابی نظام مردمسالار و مردمی جمهوری اسلامی است.
در چهل سال گذشته با تکیه بر این عناصر و دستیابی به قدرت کامل برای دفاع بازدارنده از استقلال، امنیت همهجانبه و تمامیت ارضی کشور، نظام جمهوری اسلامی پویاتر و مقتدر تر شده است.
چند جانبه گرایی الگوی پنجاه ساله ایران در عرصه دیپلماسی
در عرصه دیپلماسی نیز الگوی ایران درافق پنجاه ساله تأکید برچند جانبه گرایی و گسترش دیپلماسی عمومی در جهت کمک به صلح بینالمللی است.
این حرکت در جهت عدالت خواهی و حمایت از حرکتهای اسلامی و نهضتهای آزادیبخش و بویژه در دفاع از حقوق مردم فلسطین بوده است.
این الگو بی تردید متضمن حفظ امنیت و آرامش ملت ایران است که در چهل سال گذشته موجب شکست توطئه ها علیه جمهوری اسلامی ایران شده است.
از اینروست که تاریخ انقلاب اسلامی با عقبه ای از استکبارستیزی همراه شده است و این گذشته را می توان آیینه ای تمام نما از خصومت ورزی های دیرینه امریکا و ایستادگی ملت ایران در مقابل شیطان بزرگ توصیف کرد.
مداخلات آمریکا در ایران مسئله ای نیست که بتوان چشم را بر روی آنها بست.
امام راحل در بخشی از وصیت نامه الهی - سیاسی خود نوشتند: "... و ملت ما بلکه ملتهای اسلامی و مستضعفان جهان مفتخرند به اینکه دشمنان آنان که دشمنان خدای بزرگ و قرآن کریم و اسلام عزیزند، درندگانی هستند که از هیچ جنایت و خیانتی برای مقاصد شوم جنایتکارانه خود دست نمیکشند و برای رسیدن به ریاست و مطامع پست خود دوست و دشمن را نمیشناسند؛ و در رأس آنان امریکا این تروریست بالذات دولتی است که سرتاسر جهان را به آتش کشیده وهم پیمان او صهیونیست جهانی است که برای رسیدن به مطامع خود جنایاتی مرتکب میشود که قلمها ازنوشتن و زبانها از گفتن آن شرم دارند."
در تاریخ سیاسی ایران، مداخلات و توطئه ای استکباری بسیار تجربه شده است؛ از میان این رویدادهای سرنوشت ساز می توان به کودتا ضد دولت وقت ایران در سال 1332 (1953.م) اشاره کرد.
مداخلات امریکائی ها تا آنجا پیش رفت که رژیم کاپیتولاسیون را در ایران به اجرا گذاردند و بر ملت ایران تحمیل کردند.
امام خمینی (ره) در روز 4 آبان 1343 (اکتبر 1964) در بیانیه ای از کاپیتولاسیون به عنوان «سندبردگی ملت ایران» یاد کردند.
امریکا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را در حمایت از رژیم شاه و جلوگیری از پیروزی انقلاب به کار بست و پس از پیروزی انقلاب نیز سفارت خود را به پایگاهی برای طراحی و اجرای توطئه علیه انقلاب تبدیل کرد، تا بتواند آن بخشی از اقداماتش را که میتوانست در پوشش دیپلماتیک برای شکست یا به انحراف کشاندن نظام نو پای اسلامی انجام دهد، با مرکزیت سفارت به اجرا درآورد.
«نوام چامسکی» نظریه پرداز و تحلیل گر مسایل سیاسی و از منتقدان مشهورامریکا می گوید: "گناه نابخشودنی ایران این است که دیکتاتوری را سرنگون کرد که آمریکا در سال 1953 با کودتای نظامی آن را روی کار آورده بود؛ کودتایی که نظام پارلمانی ایران و باور ناحق این کشور برای تملک منابع طبیعی خودش را نابود کرد. دنیا پیچیدهتر از آن است که پدپدههایش را بتوان به سادگی تشریح کرد، اما به نظر من ریشه ماجرا در این است."
نگاهی به اقدامات قهر آمیز آمریکا و طراحی توطئه های امریکا قبل و بعد از پیروزی انقلاب نشان می دهد که امریکا سیاست براندازی را همچنان بعنوان راهبرد اصلی خود بر نفوذ در منطقه حفظ کرده است.
رهبر معظم انقلاب در بیاناتی در تبیین این واقعیت به تجربه مهم از گذشته تاکنون اشاره کرده و در خصوص تکرار تعبیر «براندازی» در صحبتهای مقامات امریکایی می گویند: "این تعبیر، جدید نیست و مقامات امریکایی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آن را بکار می بردند."
تهیه شده در «گروه ایران» اداره کل خبر و تفسیر برونمرزی
116/118