مرکز رصد یورش‌ها در بحرین اعلام کرد: نظامیان رژیم آل خلیفه در دو هفته گذشته 57 شهروند بحرینی را در مناطق مختلف این کشور به اتهام‌های گوناگون بازداشت کرده اند.

به گزارش ایران پرس، مرکز رصد یورش‌ها در بحرین روز شنبه تصریح کرد: در هفته دوم و سوم ماه فوریه نظامیان و مزدوران آل خلیفه به ده‌ها منزل در سراسر بحرین حمله کرده‌اند.

براساس این گزارش، نظامیان رژیم آل خلیفه در دو هفته گذشته همچنین ده‌ها پست ایست و بازرسی در سراسر بحرین ایجاد کرده اند.

بحرین از سال 2011 تاکنون از بحران نارضایتی‌های عمومی ناشی از سیاست‌های ظالمانه رژیم آل خلیفه رنج می برد؛ این رژیم با کمک نظامیان عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی، تظاهرات مسالمت‌آمیز شهروندان بحرینی را سرکوب کرده است.

ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده‌ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است؛ گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

بحرین به عنوان کوچکترین کشور غرب آسیا بنا بر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است.

در این راستا، کمیته بین‌المللی حقوق بشر در منطقه غرب آسیا اعلام کرد: حقوق بشر در بحرین رو به افول است و رژیم آل خلیفه حقوق بشر را نقض می‌کند.

«هیثم ابوسعید» کمیسر کمیته بین‌المللی حقوق بشر در منطقه غرب آسیا در گفت وگو با خبرگزاری مهر گفت: مقامات بحرین به هیچ وجه به منشورهای بین‌المللی که امضاء کرده‌اند پایبند نیستند و با اعزام کمیته‌های تحقیق از زندان‌ و بازداشت‌های ظالمانه همکاری نکردند.

142/116

بیشتر بخوانید:

بازداشت شش فعال بحرینی در حمله نظامیان رژیم آل‌خلیفه 

بازداشت 25 شهروند بحرینی در حمله نظامیان رژیم آل‌خلیفه

صدور احکام حبس ابد و سلب تابعیت برای 18 شهروند بحرینی