به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در نشست خبری اين همايش كه روز شنبه در سازمان نظام پزشكی برگزار شد، «سيد معيد علوی» رئيس همايش با اشاره به تجارب و اندوخته های كرونا در حوزه سلامت گفت: بايد سرمايه گذاری و چاره انديشی كنيم تا برای موارد مشابه آمادگی لازم را داشته باشیم.
علويان افزود: همزمان با شروع كرونا، 47 اتاق فكر در سازمان نظام پزشكی شكل گرفت كه همايش جامع كشوری كوويد- 19 به همت 15 اتاق فكر دانشگاهی و انجمن ها شكل گرفته است.
«داود يادگاری نيا» دبير علمی اين همايش نيز در اين نشست خبری گفت: اميدواريم سازمان بهداشت جهانی در آينده ای نزديك پايان كرونا را اعلام كند و پس از آن اين بيماری محدود به مناطق و كشورهای محدودی می شود.
يادگاری نيا همچنين با اشاره به تاثير واكسيناسيون در كاهش و مهار كرونا گفت: تجربه نشان داده است كه تزريق دز سوم (بوستر) نقش بسيار موثری در كاهش ابتلای افراد به كرونا دارد.
نخستين همايش جامع كشوری كوويد- 19 در روزهای 21 تا 23 ارديبهشت در تهران با حضور اساتيد برجسته دانشگاهی و در غالب 14 پنل تخصصی برگزار می گردد.
برگزاری نمايشگاه تخصصی پزشكی و تقدير از خانواده های شهدای سلامت از برنامه هايی است كه در حاشيه اين همايش برگزار خواهد شد.
117