به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مسعود احمدوند روز یکشنبه با اشاره به بیست و پنجمین سالگرد گفت و گوهای دینی اسلام و مسیحیت ارتدوکس افزود: دوازدهمین دور گفت و گوها پس از چهار سال وقفه به دلیل همه گیری کرونا برگزار خواهد شد.
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه اظهار کرد: مقالاتی با موضوعات تعامل بین سیستم های آموزش سکولار و معنوی؛ تجربه آموزش کشیش ها در دانشگاه، خدمات اجتماعی دینداران در دنیای پس از کرونا، پیش نیازها و عوامل توسعه همکاری روسیه و ایران در حوزه اجتماعی و بشردوستانه پس از همهگیری در این نشستها در مسکو ارائه خواهد شد.
به گفته وی، نقش آموزش در انسجام دینی و اجتماعی در جهان پساکرونا، بحران اعتقادی و انسجام دینی، خدمات اجتماعی در کلیسای ارتدکس روسیه و درسهای همهگیری، کرونا از منظر قرآن و علوم عقلی و نقش زنان و خانواده در انسجام مذهبی در جامعه در پسا بحران جهان از دیگر موضوعات مورد توجه در این گفتگوها خواهد بود.
پیش از این، کاظم جلالی سفیر فوقالعاده و تام الاختیار ایران در فدراسیون روسیه در دیدار با کشیش «دیمیتری سافانف»، دبیر شورای بینالادیان روسیه درباره گسترش روابط فرهنگی و دینی گفت و گو کرد.
کاظم جلالی در این دیدار با تاکید بر اینکه عنصر دین وجه مهمی از روابط اجتماعی را در بر میگیرد توجه به این موضوع را به عنوان یکی از ارکان انسجام و وحدت ملی برشمرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه با تاکید بر اهتمام دو کشور برای توسعه روابط بین الادیانی میان ایران و روسیه برپایی دوازدهمین دوره گفت و گوهای دینی میان ایران و کلیسای ارتدوکس را یکی از جلوههای همین موضوع دانست.
سافانف دبیر شورای بین الادیان کلیسای ارتدوکس نیز با تاکید بر این که عمر گفت و گوهای دینی میان کلیسای ارتدوکس روسیه و ایران به ٢۵ سال رسیده است به برخی مفاهیم مشترک انسانی و ارزشهای اخلاقی در اسلام و مسیحیت اشاره کرد و این موضوعات را مبنایی برای توسعه روابط دانست.125