تهران- ایران پرس: همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه ۳۰ آبان در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در این همایش سردار محمدرضا حسنی‌آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به اینکه دشمن به هیچکدام از اهداف تعریف شده در دفاع مقدس نرسید، گفت: پژوهشکده‌ها و دانشکده‌های غرب با پیروزی انقلاب اسلامی زنگ خطر را به صدا درآوردند که منافع غرب به خطر افتاده است.

سردار محمدرضا حسنی‌آهنگر همچنین در جمع خبرنگاران گفت: در این همایش 40 مقاله برتر به قلم اساتید دانشگاه و فرماندهان دفاع مقدس داشتیم که حاوی فرمول ها و قواعد غلبه بر دشمن است. علاوه بر این 255 مقاله در فراخوان همایش ارسال شد که کار داوری آنها انجام شده و در همایش اصلی روز 15 آذر چکیده آنها منتشر خواهد شد.

  • خلاقیت، دانایی و یکپارچگی، سه رکن اساسی سپاه

محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران و معاون اقتصادی رئیس‌جمهور هم در سخنانی در این همایش، گفت: رکن اساسی سپاه بر ۳ مفهوم خلاقیت، دانایی و یکپارچگی است. سپاه یک سازمان خلاق بوده و هیچ روزی از زندگی سپاه مثل زندگی دیروزش نبود و هیچ روزی از آینده نیز مثل حال نبوده و این نشان می‌دهد سازمان سپاه بسیار خلاق بوده است.

وی با اشاره به اینکه مسئله یادگیری مداوم همیشه جز اولویت های سپاه بوده است، ادامه داد: سازمان سپاه اولین سازمان یادگیرنده در نظام جمهوری اسلامی است.

  • ما به دشمن برتری فکری داشتیم

سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا به عنوان دیگر سخنران این مراسم بیان کرد: سپاه پاسداران توانست در سطوح تاکتیکی و از نظر ایمان و شهادت‌طلبی بر عراقی‌ها غلبه کند. عراقی‌ها ابزار محور بودند ولی ما فکر محور بودیم. رژیم بعث عراق بیش از ۶۵ هزار میلیارد هزینه کرد که بیشتر آن پول را کشورهای عربی دادند.

وی افزود: ما در بخش ساخت و تولید پهپاد به قدرت بالایی رسیدیم. سپاه در سال ۶۵ هواپیمای بدون سرنشین ساخت و در عملیات‌ها عکس‌برداری آنلاین می‌کرد.

رحیم صفوی با تاکید بر اینکه ما در جنگ نسبت به دشمن برتری فکری داشتیم، گفت: ما از کشته شدن در راه خدا نترسیدیم و همواره خودمان را شهید فرض می‌کردیم و خودمان را برای شهادت زنده نگه داشتیم. / 114