دریادار «خانزادی» گفت: امروز در نیروی دریایی ارتش ایران پرتاب موشک از عرشه زیر سطحی و از زیر دریا انجام شود. فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین با اشاره به حضور هیاتی از نیروی دریایی روسیه و چین در ایران افزود؛ مذاکراتی در خصوص طرح ریزی رزمایش مشترک در دست انجام است.
ایران از موقعیت ژئوپلتیکی برخوردار است واین موقعیت برای نقش آفرینی در خصوص امنیت دریایی حائز اهمیت است. همانگونه که امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران تصریح کرده است، همکاری نظامی و دریایی ایران با کشورهای بزرگی همچون روسیه و چین، جلوه دیگری از اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است که می تواند در این سطح با کشورهای دیگر رزمایش مشترک داشته باشد.
راهبرد نیروی دریایی ایران تقویت ظرفیت های دفاعی و ارتقای سطح امنیت دریایی است. ایران در این زمینه مصمم و جدی است ودر خصوص تقویت مولفه های دفاعی از جمله توان موشکی خود تردید نخواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه و در آستانه ۱۳آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان سراسر کشور، با اشاره به تلاشهای بی نتیجه امریکا برای حذف یا محدود کردن قدرت دفاع موشکی ایران گفتند: "امروز به فضل الهی و همت جوانان میهن، دارای موشکهای دقیق با بُرد دو هزار کیلومتر هستیم که می تواند به هر هدفی با خطای فقط یک متر اصابت کند.
"قدرت موشکی ایران یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی در عرصه فناوریهای نظامی و قدرت دفاعی کشور است.
با تکیه بر توانمندی داخلی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود، موشکهای جدید و مدرنی توسط نیروهای مسلح کشور رونمایی شده که نشان دهنده توانایی جمهوری اسلامی درعرصه های دفاعی است. قدرت دریایی ایران اکنون تاثیر گذار بودن خود را آشکار کرده ومحاسبات دشمنان را برهم زده است.
نشریه فارن پالیسی اخیرا" در گزارشی با عنوان "نیروی دریایی آمریکا آمادگی مقابله با ایران را ندارد" نوشت: "توانایی آمریکا در قدرت نمایی در منطقه خلیج فارس ازطریق ناوگروههای هواپیمابر که گزینه همیشگی آمریکا در طول چند دهه اخیر در اینگونه موارد به شمار میرود نه آن چیزی است که قبلاً بوده و نه چیزی است که ممکن است باشد.
این نشریه با اشاره به این واقعیت که صف آرایی و استقرار ناوهای جنگی آمریکا دیگر نمیتواند مانند گذشته واکنش هایی را در منطقه به وجود آورد می افزاید: این تغییر بر پایان چندین دهه برتری نیروی دریایی آمریکا دلالت دارد.
سردار "امیرعلی حاجیزاده" فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره توان موشکی ایران می گوید: امروز موفق شدهایم موشک ساحل به دریای بالستیک تولید کنیم و موشک های تولیدی ایران از 200 کیلومتر تا 2000 کیلومتر همه نقطهزن هستند و موشک های تولیدی گذشته هم همه در حال تبدیل شدن به نقطهزن هستند.
این ظرفیت ها در سطحی راهبردی در عرصه هوافضا و قدرت موشکی دریایی توسعه یافته و جمهوری اسلامی ایران از قدرت بازدارندگی و تهاجمی برای دفع تهدید ها برخورداراست.
رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان تاکید کرده اند که هدف از سیاست «قدرت بازدارنده نظام اسلامی» جلوگیری از تصور تعرض به ایران از جانب زورگویان بین المللی است.
ایشان تصریح کرده اند؛ دشمنان بدانند اگر به فکر تعرض به ایران بیفتند، با واکنش سختی مواجه خواهند شد، زیرا آنها ممکن است شروع کننده باشند، اما پایان کار دست آنها نخواهد بود.
139/118
نویسنده: جمسید امین زاده
بیشتر بخوانید:
توان موشکی ایران و خیالپردازی آمریکا/ تحلیل
دریادار خانزادی: دشمن درصدد ناامن جلوه دادن منطقه است
دریادار خانزادی: دوران نمایش ریاکارانه در خلیج فارس پایان یافته است+ ویدئو
دریادار خانزادی: نیروی دریایی ارتش ایران از توان دفاعی بالایی برخوردار است