نخست وزیر پاکستان در چهاردهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی "اکو" بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های این سازمان جهت دستیابی به اهداف و اولویت‌های مشترک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، "عمران خان" در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد با تاکید بر اینکه افزایش اتصالات منطقه‌ای برای رشد و توسعه ضروری است تصریح کرد، سازمان اکو می‌تواند نقش به سزایی در این زمینه ایفا کند.

نخست وزیر پاکستان به شعار این اجلاس یعنی "همکاری اقتصادی منطقه ای در دوران پساکرونا" اشاره کرد و افزود،  کشور‌های عضو اکو باید برای تامین اهداف مشترک از طریق همکاری همه جانبه بحران اقتصادی و بهداشتی کرونا را پشت سر بگذارند.

"عمران خان" همچنین بر ضرورت ایجاد سیستم‌های بهداشتی قدرتمند جهت پیشگیری از وقوع بحران‌هایی نظیر کرونا در آینده تاکید و اعلام کرد، غلبه بر پیامد‌های اقتصادی ناشی از بحران کرونا از طریق ایجاد یک شبکه حمل و نقل یکپارچه و توسعه تجارت بین شرق و غرب امکان پذیر است.

نخست وزیر پاکستان در این نشست پروژه راه آهن استانبول- تهران- اسلام آباد و خط ریلی ازبکستان - افغانستان - پاکستان را مهمترین برنامه‌های توسعه اتصالات منطقه‌ای برشمرد.

"عمران خان" با اشاره به مشکلات کشور‌های در حال توسعه ناشی از بحران کرونا، کمک‌های جهانی به این کشور‌ها را نیز خواستار شد.

چهاردهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی "اکو" روز پنجشنبه  با شعار "همکاری اقتصادی منطقه ای در دوران پساکرونا" با حضور سران 10 کشور عضو به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست مجازی، سران کشور‌های ایران، پاکستان، افغانستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان و تاجیکستان شرکت داشتند.

در پایان این نشست ریاست دوره ای سران اکو از پاکستان به ترکیه و ریاست شورای وزیران اکو هم از ترکیه به ترکمنستان محول شد.

"اکو" سازمان منطقه‌ای دولتی است که در سال 1985 از سوی ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد. در سال 1992 سازمان همکاری اقتصادی، عضویت هفت کشور جدید شامل افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان را نیز پذیرفت.

120