به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سردار «محمدحسین سپهر» روز پنجشنبه در نخستین همایش ملی آسیبشناسی روانی کرونا و مداخلات روانی - اجتماعی در وزارت کشور، گفت: کرونا یک بیماری تهدیدگر، پیشرونده و خطرساز در سراسر دنیا و یک تهدید زیستی پرهزینه است که جهان را در عرصههای مختلف اقتصادی و اجتماعی با بحران روبهرو و جوامع را دچار رکود اقتصادی، تلفات انسانی، تغییر سبک زندگی و حکمرانی کرده است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: این بیماری پایان نیافته و بشر باید با این بیماری زندگی کند و برای مقابله با این بیماری و تهدیدهای مشابه آماده شود.
سپهر با اشاره به مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور نظیر تحریمها ادامه داد: امروز کشور باید برای مقابله با تهدیدهای سلامت روان آماده شود و در این راستا از ظرفیتهای دانشگاهی و... استفاده کند.
وی افزود: هدف از برگزاری این همایشها هم تهیه الزامات تولید سند سلامت روان و معنوی جامعه و مقابله با این بحران است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به مقالات و نقطهنظرات جامعه دانشگاهی و پژوهشگران در این زمینه تصریح کرد: در این باره، باید یک سند ملی به عنوان مبنا و اساس تصمیمگیریها، تصمیمسازیها و برنامهها و اقدامات راهبردی جامعه تهیه شود. تدوین این سند ایران را جزو کشورهای موفق در حوزه نسخههای علمی موضوع کرونا قرار خواهد داد.
وی افزود: امروز بیش از 80 درصد جامعه دارای نگرانیهای ماندگار، اضطراب و استرس بوده و باید در این باره ارائه راهکار داشته باشد.
117