به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ ساکنان صنعاء روز چهارشنبه با تجمع مقابل دفتر سازمان ملل در پایتخت یمن، این سازمان را شریک جنایات متجاوزان ضد ملت یمن دانستند و با سردادن شعارهایی مواضع آن را محکوم کردند.
تجمعکنندگان یمنی سازمان ملل را مسوول وخامت اوضاع معیشتی مردم یمن دانستند و بر تجدیدنظر در مواضع این سازمان در قبال تجاوز و محاصره تحمیلی متجاوزان سعودی تاکید کردند.
شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضآمیز همچنین اقدامات فوری سازمان ملل را برای متوقف کردن حملات سعودیها خواستار شدند.
در همین حال به گزارش شبکه خبری العالم؛ نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن ضمن حمله به مواضع ارتش سعودی، مواضعی را که مزدوران سعودی در شرق شهرستان المخاء واقع در استان تعز، جنوب غرب یمن به اشغال خود در آورده بودند پس گرفتند.
نیروهای مشترک یمنی همچنین مناطقی در شمال تعز، جوف و مأرب را هدف قرار دادند و مواضع نظامیان سعودی در مناطقی از جیزان، نجران، و عسیر جنوب عربستان نیز از آتش نیروهای یمنی در امان نماند.
عربستان با حمایت آمریکا و انگلیس، از مارس 2015 حملات خود را به مردم یمن آغاز کرده است. حملات رژیم آل سعود به مردم یمن بیش از 38 هزار کشته و زخمی برجا گذاشته و سبب تخریب زیرساختها و آوارگی میلیونها غیرنظامی یمنی به ویژه زنان و کودکان شده است.113/111
بیشتربخوانید:
سخنگوی انصارالله یمن: آتشبس پیشنهادی سازمان ملل باید به محاصره یمن پایان دهد
بازدید معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه از استان تعز یمن
هشدار سازمان ملل درباره خطر وقوع قحطی در یمن